Blood of hurdu Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 Display Name: hurdu Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): masini sau ceva cu code pe fundal (nu ma ocup cu code, fac ui/ux design, dar sigur nu se gasesc poze pe aceasta tema) Text(opțional): hurdu Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Va multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Daddy Bray Posted October 19, 2025 Share Posted October 19, 2025 @ Blood of hurdu La ce te referi atunci când spui "code pe fundal"? Am încercat să îți respect cerința, asta dacă am înțeles bine și vrei o mașină cu un cod pe fundal. Imaginea nu este cea mai reușită având în vedere ca dimensiunile 150x250 / 150x300 limitează anumite creații. Ți-aș sugera să atașezi și o imagine pentru a face lucrurile mai clare. Mulțumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood of hurdu Posted October 19, 2025 Author Share Posted October 19, 2025 7 hours ago, Big Daddy Bray said: @ Blood of hurdu La ce te referi atunci când spui "code pe fundal"? Am încercat să îți respect cerința, asta dacă am înțeles bine și vrei o mașină cu un cod pe fundal. Imaginea nu este cea mai reușită având în vedere ca dimensiunile 150x250 / 150x300 limitează anumite creații. Ți-aș sugera să atașezi și o imagine pentru a face lucrurile mai clare. Mulțumesc! Este super faina, multumesc. M-am referit sa se poata alege, ori cu masini, ori coduri pe fundal si numele peste. Mi-as fi dorit sa am un exemplu sa il pot atasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expo Posted October 20, 2025 Share Posted October 20, 2025 @ Blood of hurdu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edain ZEW Posted October 24, 2025 Share Posted October 24, 2025 Fara raspuns in 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts