Jump to content

Bug misiune bunker Barracks

Globke
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Globke

Server: RPG1

Descrierea bugului: De 3 ori am incercat sa fac aprovizionare la bunker si am avut misiunea Barracks. Prima data ma duc la Barracks, pun toate cele 5 chestii si dupa imi da sa conectez pin-urile, doar ca sa vad ca pin-urile pe care trebuie sa le conectez nu se pot conecta deoarece nu aparea casuta lor pe textdraw :) screenshot-ul de mai jos este de la a 3-a misiune, the final straw, cand tot asa, am pus alea 5 lucruri la inceput, si dupa cand sa conectez pin-urile, nu apar patratelele pe textdraw :) :) va rog frumos, in primul rand, deja sa pui alea 5 lucruri e un calvar cu lag-ul de pe server (mai ales cum am avut ultima data in parcarea cu targul de masini si era un lag infernal - fara suparare dar zici ca scripter-ul nici nu joaca pe server uneori, nu se confrunta cu probleme unui player ci doar scripteaza), dar sa ai dupa inca o misiune (conectarea pin-urilor) e total useless, e o misiune care nu necesita niciun neuron fuctional pentru a o completa, si este doar de umplutura. Chiar nu vreau sa fie luat in nume de rau, dar aceasta parte a misiunii Barracks chiar creeaza un disconfort prin cresterea riscului aparitiei unui bug care chiar poate strica experienta jocului.

Screenshot(s): https://imgur.com/MuWHVQ5

Te salut @ Globke , eu sunt de parere ca o misiune ca asta este destul de buna, mai ales cand ai sansa de 15% sa ti pice, e foarte usor sa o faci, mie cand imi pica, o fac foarte usor, la inceput a fost greu, n am zis ca e usoara misiunea, dar pana nu exersezi, nu reusesti, faci faza cu alea sa le faci verzi, dupa cand conectezi pin, ar trebui ca la toata lumea sa mearga, posibil sa fie si de la tine, ai ceva modpack, zic si eu, nu zic cu rautate, dar sunt de parere ca aceasta misiune pentru bunker, sa ti mai faca si full bunker, este una de #TOP, ceea ce gandesc eu, eu n am o problema cu ea, da cand erau fazele alea de se dadea flood, am avut si eu probleme cu prima faza la bunker, mergea in lag, cand sa le fac verzi, mereu dadeam kicks la cate una, dar de o bucata de vreme, cand imi pica, reusesc din prima totul, trebuie rabdare cand ridici alea spre verde si la pin este foarte usor. 

Am vrut sa vin cu o parere din experienta mea si sa zic aici ca nu stiu ce bug sa fie la aceasta misiune, eu n am avut niciodata o problema de genul, doar la prima faza cum am zis mai sus, de la lag, dar in rest, a mers ceas, e posibil sa fie si de la modpack, asta daca ai, te ai gandit la asta? 

#RESPECT SI SPER SA NU MA INJURI CA AM DAT O PARERE :d

53 minutes ago, YourCharisma said:

Te salut @ Globke , eu sunt de parere ca o misiune ca asta este destul de buna, mai ales cand ai sansa de 15% sa ti pice, e foarte usor sa o faci, mie cand imi pica, o fac foarte usor, la inceput a fost greu, n am zis ca e usoara misiunea, dar pana nu exersezi, nu reusesti, faci faza cu alea sa le faci verzi, dupa cand conectezi pin, ar trebui ca la toata lumea sa mearga, posibil sa fie si de la tine, ai ceva modpack, zic si eu, nu zic cu rautate, dar sunt de parere ca aceasta misiune pentru bunker, sa ti mai faca si full bunker, este una de #TOP, ceea ce gandesc eu, eu n am o problema cu ea, da cand erau fazele alea de se dadea flood, am avut si eu probleme cu prima faza la bunker, mergea in lag, cand sa le fac verzi, mereu dadeam kicks la cate una, dar de o bucata de vreme, cand imi pica, reusesc din prima totul, trebuie rabdare cand ridici alea spre verde si la pin este foarte usor. 

Am vrut sa vin cu o parere din experienta mea si sa zic aici ca nu stiu ce bug sa fie la aceasta misiune, eu n am avut niciodata o problema de genul, doar la prima faza cum am zis mai sus, de la lag, dar in rest, a mers ceas, e posibil sa fie si de la modpack, asta daca ai, te ai gandit la asta? 

#RESPECT SI SPER SA NU MA INJURI CA AM DAT O PARERE :d

YourCharisma, toata stima, n-am de ce sa te injur Doamne fereste, dar ai citit ce am scris eu mai sus?

Eu nu zic sa scoateam misiunea sub nicio forma, ca si pentru mine e misiunea mea preferata dupa aia cu furatul de la alt bunker fara securitate.

Eu ceea ce am zis este ca partea a doua trebuia scoasa (nu toata misiunea in sine), pentru ca acea parte creste riscul ca jucatorul care face misiunea sa se confrunte cu bug-ul in care nu poti conecta numerele alea aurii deoarece nu apar patratelele pe Textdraw. Ca eu asa am patit, de 3 ori la rand. Am facut faza aia cu alea 5 lucruri verze de 3 ori, doar ca dupa sa ma lovesc de bugul cu Textdraw si sa nu vad patratelele.

Partea a 2-a e useless, nu misiunea in sine. Si oricum, aceasta a 2-a parte a misiunii este foarte usoara si dureaza 2 secunde, ce rost are sa o avem daca singurul lucru pe care il aduce este riscul de a te lovi de un bug extrem de enervant?

Iar cat despre modpack, cred ca se vede si in poze ca jocul e default, am doar helper-ul ala care ajuta cu licentele in SI.

Cu respect.

@ Globke Okei, am inteles atunci, poate am citit eu foarte repede si m am grabit sa ti raspund, dar da, clar ai dreptate, orice este posibil, dar cum am mai zis si ma repet, eu fac misiunea fara probleme, am moduri pentru hitmen + mapa pe M si alte chestii ce ma ajuta pe mine sa mi fac munca mai usoara, deci nu am default jocul, de aia zic ca mi merge din prima totul, poate sa fie si bug, chiar nu stiu ce sa zic, cel mai bine este sa ti raspunda un admin, fie el Madalin / Mushroom sau Kelton. Ce sa zic, succes la joc si ne mai auzim pe joc, doamne ajuta la toata lumea!!

Edited by YourCharisma