Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

YourCharisma

RPG Helper
 • Content Count

  1024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160 Extraordinary

About YourCharisma

 • Rank
  The chosen one

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Daniel
 • RPG1 Nickname
  YourBo$$
 • RPG2 Nickname
  None.
 • CS 1.6 Nickname
  None.

Recent Profile Visitors

1948 profile views
 1. YourCharisma

  Sanatate si bucurie sa aveti la COVID 19, am revenit cu alta propunere : O propunere - Faza cu jobul de Camionagiu unde sa fie mutat, acuma mi a venit ideea, geniu ce sunt eu am realizat ca unde e acum Taietor de lemne, poate sa ramana acolo, ca sa fie mult mai populat SF-ul, sa fie mutat in acea parcare vis a vis de Taietor unde are acea poarta inchisa, sa fie deschisa acea poarta si unde e acea cladire gen ca si o casa, sa fie acel " I " de unde iei jobul Trucker si eu zic ca o sa fie mult mai frumos asa. Acuma o sa ziceti, " pai si unde e trucker ul acum, ce o sa fie " aici zic eu ca poate fi adaugat un job nou, eu am facut propuneri, x/y/z au facut propuneri, acuma voi cei din STAFF care vedeti aceste propuneri, veti lua decizia cum sa fie mai bine pentru noi, dar de parere sunt ca asa ar fi genial, e doar o propunere si nu s daca e una woow, dar eu personal o adopt, sa fie ambele joburi acolo si unde e trucker ul acum, cum am mai zis, sa fie alt job nou. Cu asa modificari, zic eu ca o sa fie un mare avantaj pentru toata lumea si o sa se revina la normal si orasul SF, asta tine doar de noi ce propunem si de voi cei din STAFF ce veti accepta si ce nu. Am mai zis si in postarea trecuta, cand mai vin idei de propuneri, am sa le adaug aici, eu sper ca sunt propuneri faine in acest topic, ceea ce ne ar interesa pe noi ca si jucatori, sa se mai schimbe ceva din monotonia asta, [/jobs], [/misiuni] sau alte chestii repetitive, ti se duce chefu' de joc. Eu cred ca daca se va adauga ceva nou si poate nu o singura chestie, ci 2-3-4 acolo, eu zic ca s ar mai apuca si alti jucatori . ## NU DATI CU HATE FRATILOR, SUNT DOAR PROPUNERI, GLUMESC ## PAAAAAAAAACCCCCEEEE !
 2. YourCharisma

  Haide ca deja devine prea penibil o propunere de genul, adica eu am cont pe rpg1 muncit de 6-7 ani de zile ca dupa sa ma duc pe rpg2? Cred ca ti dai si tu seama ca e penibila propunerea si nu cred ca eu zic asta, dar ma rog, propunerea ta si ideea ta, nu te contrazicem, dar nu cred ca se va ajunge la asa ceva.
 3. YourCharisma

  ## Sanatate la Covid 19, vin sho cu cateva propuneri : 1) - Eu zic ca ar trebui sa fie mutat jobul Camionagiu in SF, acuma daca te duci in SF sa il iei la pas per total e pustiu, ce sunt oamenii in factiuni sau cei cu parcelele, in rest, e pustiu. Eu zic ca ar fi ideal sa fie mutat in SF si sa se mearga pe acea premiza ca daca dai [/work] cu o cursa din SF in LS la Ocean Docks, e un exemplu, de acolo sa iti dea alta cursa in LV si tot asa, e cam urat asa sa iei cursa cea mai mare si dupa sa livrezi si sa te intorci inapoi doar sa ti dea plata, sa fie acel Trucker de prin 2015-16, ar fi genial. 2) - Cum am mai zis si mai sus, suntem foarte multi cu nivel 100+, multe premii de la maraton sunt inexistente pentru noi, exemplu e cont premium, free bails si multe alte premii care deja sunt vechi si ar merita o schimbare. O sa veniti acuma sa ziceti ca poti sa o completezi acea zi de cont premium cu 0 gold, da, dar cu ce m ar incalzi sa o completez cu 0 gold cand pot lua si eu premiul ca restul, dar alt premiu, gen gold / rp / mp / bani, nu stiu, sa exista un meniu unde sa alegi intre aceste premii, dar sa ne intelegem, nu exagerate, sa se calculeze cam cat ar costa in gold 7 zile de cont premium sau la PRO, 21 zile in total si poate fi gold sau rp sau mp, eu am venit cu o propunere, nu dati cu hateeee . 3) - Bun, legat de joburi, eu cred ca mai necesita un job maxim 2 adaugate, necesita o schimbare, deja eu personal am skill 5 per total, am deja 30 si ceva sau si mai multe de joburi FREE, ce as putea face eu cu alea ? Nimic. Sunt multe propuneri faine despre joburi si nu stiu daca mai necesita sa vin si eu cu alta propunere, aveti de unde sa alegeti, acuam tine doar sa decideti voi. Sunt destule idei, Pompier, Livrator de pizza sau gen d ala ce au mai zis unii sa livrezi pentru biz uri, poate sa mai fie si alt job cu tren, sunt multe idei, tine totul si de voi si de restul jucatorilor. Cam asta am avut de zis, nu stiu daca sunt propuneri perfecte, dar mi am zis un punct de vedere unde ar trebui putine modificari, alte idei nu mai am pe moment, cand imi mai vin, le voi adauga aici.. ### O zi buna sa aveti baeti si fete si nu dati cu hateee ca e urat... ### PAACCEEEEE
 4. YourCharisma

  @Krogen ToVSunt de acord si eu cu tine, la ambele propuneri legate de maraton, deja am sau avem unii dintre noi, skin urile full + nivel 100 si multe alte premii care se cam repeta. Eu cred ca ar trebui o schimbare la urmatorul maraton, la zile de cont premium sa fie alte premii pentru cei cu nivel 100+, gen MP / RP / Gold, sau ma rog. Se poate face unele modificari ca sa poti impaca si capra si varza in acelasi timp, dar sunt doar propuneri, cine le va verifica, va lua o decizie ca pe viitor sa exista si alte noutati ca sa mai scapam de monotonie.. Iar aici la faza cu masinile la nivel mic, e aiurea, ar trebuie sa poti juca poker / barbut la un nivel mai mare sau sa fie micsorat intr-un fel, daca te duci la 4 Dragons, un civil de level 2-3-4 acolo are 5-10kk in mana si joaca pe 500k, de aici s a stricat economia..
 5. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/p5bqbvCW
 6. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/56VBLKgz
 7. YourCharisma

  Frumos acest update, dar pacat ca iar quest cu bombe si multi nervi dar asta e. Majoritatea din ce se vede acum, a fost si anul trecut, ce sa zic, sa avem spor la treaba de maine ..
 8. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/2b9r3YW6
 9. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/Nyrv0qv5
 10. YourCharisma

  Castigatorul concursului " The Agent Off The Week " din saptamana : August - 16/08/2021 = August - 22/08/2021 estee @South Monologue Felicitaaari !! Premiu : 250.000$ Dovada :
 11. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/QKK7YM4M
 12. YourCharisma

  Castigatorul concursului " The Agent Off The Week " din saptamana : August - 09/08/2021 = August - 15/08/2021 esteeee @F4L Carter. ,Felicitaaaari Domn'le !! Premiu : 250.000$ Dovada :
 13. YourCharisma

  De la covid delta ti se trage
 14. YourCharisma

  Nume : YourCharisma Contract : https://postimg.cc/FYSpfw8Z
 15. YourCharisma

  >>>>> Nume : YourCharisma <<<<< Contract : https://postimg.cc/qNnRDBK7
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.