Bordea Posted December 13 Share Posted December 13 Salut, nu e neaparat un bug, este mai degraba un text incorect scris. Am crezut in prima faza ca este din cauza modpackului meu dar am patit de mai multe ori si am patit si acum. Ideea este in felul urmator, daca ai licenta de condus suspendata si doresti sa te duci in bunker si sa dai start la misiunea aprovizionare este posibil sa iti pice Barraks. Ei bine am patit si eu la fel ca si de acum de exemplu, in momentul acesta scriptul stie ca nu am licenta de condus si nu imi poate da misiunea cu Barraks deoarece nu o am, ideea este ca textdraw-ul pentru acest lucru spune ca *Ai nevoie de licenta de condus pentru a vinde stock*, in prima faza mai demult am crezut ca este bug de la mine cumva de la interfata bunkerului sau ceva, dar nu este bug de la mine sau de la interfata, probabil texdrawul pentru misiunea aceasta nu a fost scris cum trebuie in cazul in care iti pica misiunea de aprovizionare cu Barraks si nu ai licenta de condus. Totusi ceva de adaugat, inainte daca nu aveai o licenta de condus valabila iti dadea alta misiune automat, gen o misiune cu elicopter, sau barca, bine inteles daca aveai licenta valabila. Aici in cazul acesta am celelalte licente valabile si poate ar fi fain ca in cazul in care nu ai licenta de condus si iti pica barakks de exemplu sa iti pice alta misiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts