Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Bordea

Donator
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

4 Followers

About Bordea

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 12/04/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Arges
 • Hobbies
  Biker, Photographer.

Previous Fields

 • Real name
  Mihai Narcis C-Tin
 • RPG1 Nickname
  Bordea
 • RPG2 Nickname
  Bordea

Contact Methods

 • Discord
  Bordea#6666
 • Instagram
  m.narciis

Recent Profile Visitors

653 profile views
 1. Bordea

  Nume Discord: Bordel#8587 Membrul staff care ti-a acordat sanctiunea: YuukiKING#0043 User ID: 468469990438469651 ID DB: 1310 Data si ora: 27/10/2021 Explicatii / Comentarii(ale tale):Mi-a fost spart contul după accesarea unui link din greșeala. Intre timp mi-am putut recupera contul si acum totul este ok, îmi cer scuze pentru Neplăcerile suferite.
 2. Nume: Bordea Linkul catre profilul de website / RPG bar: Tipul de interviu dorit: Normal. Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu există. Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: Nu există. Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Sigur că da! Alte precizări: Mulțumesc pentru atenția acordată!
 3. Bordea

  Nick: Mos. Level: 124 Vârstă (reală): 22 de ani Sex (real): Male Vechime pe server: Join date: 17.02.2018 Ai mai avut aceasta functie? Da, functia curentă. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Mos. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Salutare tuturor din nou. Am revenit cu această aplicatie din dorinta de a mai obtine din nou aceasta functie sincer imi surâde ideea de a ajuta playerii. Doresc să aplic din nou din dorinta de a acorda taxele de care playerii de nivel 2-7 au nevoie, sincer orice banut conteaza dupa mine, de a putea sa le fiu la indemana mereu cand sunt activ. Sper tot=odata sa fiu alaturi de ei si sa le pot ajunge din nou la suflet. Dorec să fiu primar si luna aceasta pentru a beneficia toti de anumite evenimente si concursuri efectuate chiar si din buzunarul meu propriu, cum de altfel si in luna septembrie au fost oganizate evenimente de 3.000.000$+++. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Intentionez pe perioada mea de „candidatură” să le ofer playeriilor anumite evenimente, concursuri si logic sa nu uitam de taxele pentru playerii de level 2-7. -Intentionez ca pe fiecare saptamana sa pot oganiza cate un eveniment zilnic in valoare maxima de 50.000$-100.000$ Decontati de catre mine -Intentionez ca in fiecare duminica sa organizez un eveniment mai de amploare cu staff-ul b-zone cu un premiu maxim de 200.000$ si un premiu special -Intentionez să fac anumite parade, anumite concursuri intre playerii pentru ai destinde putin, logic cu anumite premii. -Intentionez ca taxa să rămână permanent la 1$ -Intentionez impartirea taxelor cat mai des posibil. -Intentionez ca la fiecare nelamurire a unui jucator sa fiu la indemana acestuia. -Intentionez creearea de diverse meetinguri intre clanuri, factiuni si civili. Vă multumesc mult pentru atentia acordată. O zi sau o seară plăcută vă doresc!
 4. Bordea

  Nick: Bordea Level: 119 Vârstă (reală): 22 de ani Sex (real): Male Vechime pe server: Join date: 17.02.2018 Ai mai avut aceasta functie? Nu. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Bordea Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Salutare tuturor prima dată. Am venit cu această aplicatie din dorinta de a aplica la o functie nouă sincer imi surâde ideea de a ajuta playerii. Doresc să aplic din dorinta de a acorda la timp taxele, de a putea sa le fiu la indemana mereu cand sunt activ si spre sa voi putea ajunge sa le fiu la suflet. Si doresc să fiu primar pentru a beneficia toti de anumite evenimente si concursuri efectuate chiar si din buzunarul meu propriu. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez pe perioada mea de „candidatură” să le ofer playeriilor anumite evenimente, concursuri si logic sa nu uitam de taxele pentru playerii de level 2-7. -Intentionez ca pe fiecare saptamana sa pot oganiza cate un eveniment zilnic in valoare maxima de 50.000$-100.000$ Decontati de catre mine -Intentionez ca in fiecare duminica sa organizez un eveniment mai de amploare cu staff-ul b-zone cu un premiu maxim de 200.000$ si un premiu special -Intentionez să fac anumite parade, anumite concursuri intre playerii pentru ai destinde putin, logic cu anumite premii. -Intentionez ca taxa să rămână permanent la 1$ -Intentionez impartirea taxelor cat mai des posibil. -Intentionez ca la fiecare nelamurire a unui jucator sa fiu la indemana acestuia. -Intentionez creearea de diverse meetinguri intre clanuri, factiuni si civili.
 5. Nickname: Bordea Rank: UNDER BOSS (6)Doresc să înscriu facțiunea: LV School InstructorsAm luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Desigur. Alte precizări: Cea mai bună facțiune să câștige!
 6. Nick: Bordea Rank: LV Under Boss Săptămâna: 16.08.2021 - 22.08.2021 (23:59) Misiunile in această săptămână: 1. O poză cu un vehicul de tip Merit al facțiunii și un vehicul de tip BF-Injection(de civili) pe muntele Chilliad. În poză trebuie să fie vizibile ambele mașini. 2. Terminarea a trei curse la job-ul Miner. 3. * A venit vara * - Trebuie sa luati alti 3 membri School Instructors (LS/LV/SF) si sa mergeti pe Plaja din LS. - Ajunsi acolo, mergeti toti 4 pe plaja, cat mai aproape de apa si folositi comanda [/lay]. - Ca si in aceasta poza: , cladirea in care sunt apartamentele de langa DS trebuie sa fie prezenta in imagine, iar chatul trebuie sa nu se vada. - Se accepta dovezi doar cu F8 sau alt program de filmare, incarcate pe IMGUR. Premiile o să fie mărite de către mine de data aceasta! Locul 1: $200.000 și raport înjumătățit pentru săptămâna viitoare - Locul 2: $120.000 - Locul 3: $70.000
 7. Nume: Bordea Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Bordea Tipul de interviu dorit: Normal Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu există. Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: Nu există. Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: DESIGUR! Alte precizări: Mulțumesc pentru atenția acordată, al vostru Dijei Buordea!
 8. Bordea

  Avem si castigatorul. Acesta este imsebb_ FELICITARI!
 9. Treaba e simpla si explicata in poza de mai jos. Bafta tuturor! Mesajul o sa apara intre orele 20:00 si 21:00
 10. Nume: DJ.Bordea - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/DJ.Bordea - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur! - Alte precizări: Multumesc pentru atentie!
 11. Instructorul saptamanii (05.07.2021-11.07.2021) cu cele mai multe licente oferite (114) este ”Melisa.” Felicitari! Aceasta va fii recompensata cu suma de $200.000!
 12. Iti scriu mesaj frumos, si dai ignore. Te dq de batran, lasa sampu ca ai 40 de ani, vrei sa te mint?

   

  1. Show previous comments  4 more
  2. FROG ZEW

   FROG ZEW

   Hai ma s-o dam parte in parte, ca esti piele si os. Zgura ta de jeg, hai sa te vad.

   Lingai din astia dupa tastatura, am vazut 1000 :)) mi s-a luat.

  3. Bordea

   Bordea

   Nu am de ce să o dau „parte in parte cu tine”. Macar tare pe pumn daca esti că pe creieras esti cam pe 0. Incearcă să treci peste si sa iesi pe afara.

  4. FROG ZEW

   FROG ZEW

   Asemenea :)

 13. Nick: Bordea Rank: LV Under Boss Săptămâna: 05.07.2021 -11.07.2021 (23:59) Misiunile in această săptămână: 1. Efectuează o cursă cu Trashmaster de la jobul gunoier până pe vârful muntelui Chilliad după pe aeroportul din SF. Aveți obligația ca pe aeroportul din SF să ajungeți după ce coborâți Muntele Chilliad, o să fiu atent la „ORA”. Mai multe explicații aici: https://imgur.com/gallery/2VfgHD8 2. Efectuează câte o poză cu un lider (la alegere cate unul de la fiecare din criteriile eumerate) al factiunilor: pasnice, departamente, mafii, mixte. Mai multe explicații aici: https://imgur.com/gallery/EURFQYJ Nu aveți voie să editați postările. Dovezile trebuie să fie clare, întregi, needitate, să fie vizibilă data, ora, numele serverului (RPG.B-ZONE.RO) și numele jucătorului. Pentru nelămuriri mă puteti contacta pe Discord Bordea#6666 Succes!
 14. Nick-ul tău: Bordea Rank: 6 Nick-ul celui testat: Vala Greseli (x/3): 0/3 Teoretic / 100 puncte practic Rezultat: Admis Alte precizări: Felicitări dragă!
 15. Locul 1: OpriShh Acesta a fost primul cu misiunile corect postate Locul 2: DoiKai. (acesta a editat postarea din cauza ca a gresit la misiunea cu magnetul) Asteptam si ultimul castigator!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.