Jump to content

Gigi Becali a făcut anunțul, după debutul lui Mirel Rădoi la FCSB: "Nu mă interesează"

Recommended Posts

becali

Gigi Becali: "Cât timp e Mirel la echipă nu mă interesează nimic"

Patronul celor de la FCSB a avut o intervenție telefonică la Digi Sport după finalul partidei, unde a abordat mai multe subiecte. Gigi Becali a fost întrebat și despre posibilitatea ca rezultatele FCSB-ului să fie sub așteptări sub comanda lui Rădoi, însă a transmis că nu se pune problema să se teamă de acest lucru.

"Cât timp e Mirel la echipă nu mă interesează nimic, așa cum am promis. Când îmi dau cuvântul așa e. Nu mă bag.

Nu am avut de ce (n.r. să bag un jucător). Aștept să văd surprizele, aștept să văd ce face Mirel (n.r. Rădoi). Aștept ca în astea 9 meciuri Mirel să facă o echipă care să câștige barajul (n.r. de calificare în Conference League). Ce, îmi e frică că nu câștigăm play-out-ul? Și de pe locul 2 și 3 tot îl joci. S-ar putea să fii pe 3 și să nu joci primul baraj că nu au licență. Pentru ce să fac un caz dintr-un lucru care nu are rost", a declarat Gigi Becali, în direct la emisiunea Digi Sport Special.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.