Jump to content

Cât ghinion pentru fotbalistul de la FCSB: "Am fost în probe la Leicester City, dar s-a anulat turneul"

Recommended Posts

Screenshot 2026-01-17 211118

Ofri Arad a mers în probe la Leicester City în urmă cu 12 ani, însă nu a avut noroc. După două săptămâni de pregătire, actualul mijlocaș al celor de la FCSB trebuia să aibă un meci, însă totul s-a amânat din cauza vremii nefavorabile.

"La vârsta de 15 ani, am mers la selecții la Leicester City, am avut ghinion. La sfârșitul perioadei de probă de două săptămâni, trebuia să joc în turneu, dar acesta a fost anulat din cauza vremii nefavorabile.

Am mers din nou anul următor, iar turneul a fost, de asemenea, anulat din cauza ploii. Am luat prânzul cu echipa de seniori și am mers la sala de sport unde se antrenau Kasper Schmeichel, Jamie Vardy și ceilalți", a declarat Ofri Arad, potrivit msn.ro.

De-a lungul carierei sale, Ofri Arad a mai evoluat pentru Maccabi Haifa, Hapoel Ramat Gan și Kairat Almaty.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.