Jump to content

După Denis Drăguș, un alt fotbalist anunță că vrea să lucreze cu Mirel Rădoi

Topic will be automatically locked at 08:01 PM

RW Golanucatani
 Share

Recommended Posts

MDZkNGIzYmE3NTRiOWQxZWE0YmViYWIzZDkx.thumb.jpg

După Denis Drăguș, și Gabriel Simion a spus că vrea să lucreze cu Mirel Rădoi 

De curând, Denis Drăguș (26 de ani), atacantul favorit al lui Gigi Becali, a dezvăluit în presa din Turcia că ar vrea să lucreze din nou alături de cel pe care l-a avut selecționer la națională.

În aceste condiții, sunt șanse importante ca transferul său la FCSB să se facă în vară.

După Drăguș, un alt fotbalist român a declarat că ar vrea să fie antrenat de Rădoi. Este vorba despre Gabriel Simion (27 de ani), mijlocașul celor de la U Cluj.

”(n.r. Cu ce antrenor român ți-ai fi dorit să lucrezi și n-ai avut ocazia până acum?) Cred că cu domnul Mirel Rădoi. L-am prins foarte puțin la FCSB. Cred că atunci era Steaua, eram mic. Dar n-am lucrat mult.

(n.r. si ți-ar fi plăcut să lucrezi cu el?) Da! Da! Da! De ce nu? Nu știi cum ne duce viața”, a spus Simion potrivit prosport.ro.

Simion este un produs al academiei celor de la FCSB. Acesta a debutat în 2016 pentru campioana României și a evoluat până în 2022, când a fost cedat la U Cluj.

În toal, a evoluat în 23 de partide pentru FCSB și are o Cupă a Ligii în palmares.

SURSA