Jump to content

/loan, /payloan - Sugestie banci

Share

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Am o sugestie ce face referire la doua comenzi noi, care se vor folosi in interiorul unei banci.

• '/loan' - Se foloseste exact la fel ca si comanda '/transfer <Playerid> <Amount of Money>'. Comanda loan va fi folosita doar de catre jucatori pentru a imprumuta alti jucatori cu o anumita suma de bani.
  • '/payloan' - Folosita de jucatori care au primit bani prin intermediul comenzii '/loan', parametrul care trebuie introdus dupa payloan este suma de bani imprumutata, integral sau partial. Prin intermediul acestei comenzi se va plati datoria chiar daca jucatorul creditor nu este conectat pe joc. Un jucator are posibilitatea sa imprumute de la mai multi playeri.

Jucatorii ce au folosit deja '/loan' pe cineva nu mai poate folosi a doua oara aceeasi comanda pe acelasi jucator - nu se poate face spam cu '/loan';

Playerii care au datorii vor avea acces la comanda loan, insa vor primi eroare atunci cand vor sa imprumute jucatorul de la care s-a imprumutat.

• '/loaninfo 1/2' - A treia comanda ce se va folosi si inafara bancilor.

(1): Pentru a vedea lista intreaga a jucatorilor debitori si suma de bani imprumutata;

(2): Lista pentru a vedea numele creditorilor si suma de bani imprumutata.

Aceste comenzi sunt utile pentru jucatorii care au datorii, vor sa le plateasca dar creditorii nu sunt online pe server.

Util pentru jucatorii a caror activitate se bazeaza pe serviciul de a credita alti jucatori.

Ce parere aveti de aceasta sugestie?

Edited by Marchiz

E bună ideea, nu știu dacă au făcut și la bănci sistem de împrumut,dar dacă încă nu au făcut ar fi misto unul să poți să-ți iei undeva 50 la sută din bani care îi ai sau alte ideei. Cred ca mai rapid o propui pe discord, decât aici. 

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.