nKFaTaL Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Mass Effect 3 Mass Effect 3 este ultimul joc din trilogia Mass Effect, titlul urmand sa fie lansat de BioWare si Electronic Arts in iarna anului 2011. Jocul este anuntat pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360, desfasurarea scenariului fiind influentata de peste 1000 de variabile din primele doua titluri. Commander Shepard este pus in situatia de a uni ultimele puncte de rezistenta ale galaxiei, pentru a incepe ultimul asalt de recastigare a Pamantului. Din punct de vedere temporal, actiunea are loc imediat dupa evenimentele din Mass Effect 2, soarta Pamanatului parand deja pecetluita. Chiar daca Mass Effect 2 pentru PlayStation 3 urmeaza sa fie lansat in ianuarie 2011, se pare ca taoate cele trei variante ale Mass Effect 3 vor fi lansate in aceeasi perioada. Cerinte de sistem : Imi pare rau dar cerinte de sistem pentru mass effect 3 nu sunt publicate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Am jucat Mass effect 2 pe XBOX,abia astept sa apara si 2...(Banuiesc ca de console apare mai repede) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Da o sa apara in prima parte a lui 2011 . Vezi ca ai gresit ai scris tot 2 in loc de 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 am jucat primele parti mass effect si nu mi'au placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amyy Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Cred ca e fain am sa il downloadez imediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts