Jump to content

CAS " Compania Ajutorul Saracilor

MaSe ViP

Recommended Posts

Aici aveti sansa de a dona celor cu lvl mic EX: 1 , 2 , 3

Model de donatie

Nume

Level

Donatia

Sunteti sigur ca vreti sa donati ?:

Numarul de telefon:

--------DONATORI--------------

______OWNER__________

Mr.BIG

Un_Anonim

Cei care au fost ajutati

Cei care au facut topic si nu au dat donatia .

Ce va mai place cerseala

Frate ce muriti ma dupa bani? Poate o sa realizati ca nu va ajuta cu nimic

Sa te aduc la cunostinta , eu ma gandesc la cei de lvl 1 , 2 , si eu am avut acel lvl chiar si tu . Se pare ca tu nu ai avut nevoie de bani la lvl 1 , 2

Iti pot da si exemplu pentru ce iti trebuie bani .

EX : Level ,

: taxa este de 500$ , si mai esti si incepator si iei rent cu 500$ , 1.000$ se duce la fiecare payday

Nu folosim bani in scop personal ..

: taxa este de 500$ , si mai esti si incepator si iei rent cu 500$ , 1.000$ se duce la fiecare payday

Scuze de offtopic dar iti aduc la cunostinta faptul ca cei de level mic nu platesc taxa . Si chiria .. Deobicei e pana in 100$ :)) dar depinde si de nivelul de inteligenta . Acu daca iei rent cu 9.999$ e problema ta!

Nu voi dona , le dau banii personal celor care imi cer, dau zilnic 50k pe putin la cei cu level mic .

Scuze de offtopic dar iti aduc la cunostinta faptul ca cei de level mic nu platesc taxa . Si chiria .. Deobicei e pana in 100$ :)) dar depinde si de nivelul de inteligenta . Acu daca iei rent cu 9.999$ e problema ta!

Nu voi dona , le dau banii personal celor care imi cer, dau zilnic 50k pe putin la cei cu level mic .

Felicitari , ca donezi bani ..

Cerseala asta este foarte mare....:-S dar va spun ceva! " Daca alergati dupa bani nu ii veti prinde " mai bine munciti la un job decat sa faceti prostii!

--- Daca ar fi dupa mine as spune in 2 cuvinte!

TOPIC CLOSSED

Cerseala asta este foarte mare....:-S dar va spun ceva! " Daca alergati dupa bani nu ii veti prinde " mai bine munciti la un job decat sa faceti prostii!

--- Daca ar fi dupa mine as spune in 2 cuvinte!

TOPIC CLOSSED

Primesti +10% warn.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.