Jump to content

Profesori care ,,va poarta pica''

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Hm.. Cred ca profesoara de Ed. Anteprenoriala nu ma place.. dar eu imi iubesc toti profesorii >:D<<'> .Nu cred ca ar putea alcineva sa imi poarte "pica", mereu sunt glumet, deschis, si cu bun simt la orele lor.

Profesoara de Franceză. Mi-a dat primul 4 în clasa a VII-a, aceasta fiind prima notă sub 5 din gimnaziu ... Mereu are ceva cu mine şi nu e mulţumită de modul în care activez la oră. Însă, scap de ea în curând.

Proful de logica si psihologie. Pica e putin spus. A incercat sa ma lase pe vara dar nu i-a iesit. De ce? Fiindca am tupeu, si el nu suporta asta pentru ca spune ca el trebuie sa fie cel mai smecher din clasa.

Citind intrebarea mi-am dat seama ca la liceu nu am avut niciun profesor sau profesoara care sa ii fie "pica" pe mine.

In calsele VII si VIII am avuto pe profa de matematica , chimie si fizica (l-am batut pe baiatul ei inainte de a face fizica cu ea. ma fugarit tot cartierul si m-a retinut)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.