The Phantom Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 pro Post facut pentru +1. Faza cu arma automata si astea nu are nici un rost si in + ce are America cu B-Zone-ul? Poate ai uitat cumva, dar asa, ca sa-ti amintesc, joci pe un server de roleplay.Roleplay=Sa ne jucam de-a viata reala. Nu stiu dc mai faceti +1 nu o sa se faca nimica Trebuia sa pun regula sa nu faca post cei fara buletin cred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 1.De cand se da kick daca esti in jail astia dau rob in fiecare seara si lasa afk in jail wtf ? 2.Da sigur ca nu e deajuns cat DM este vrei sa fie si mai mult nu? oricum cine ii opreste sa cumpere arme ca acum nu mai sunt arme ilegale.Si oricum cumpara si arme automate si semiautomate. 3.Asta crezi tu ca nu e RP, dar daca nu stiai in RL poti schimba contactul masinii deci automat ai si chei si poti schimba si incuietoarea portierei. 4.Cred ca ti s-a parut fratemiu inchiriaza masini in fiecare zi si are chei. 5.Chestiile cu ochelari/palarii is inca in lucru. 6.Ce sa faca TCC cu elicopteru' sa care masini? Ce sa faca taxi cu elicopteru' sa transporte oameni pe bani mai multi? NR chiar are nevoie ia zi tu in realitate ce fac cei de la stiri cu elicopterul.crezi ca 3-4 van-uri le ajunge tuturor? is destui membri in factiune Medicii chiar au neviue de alicopter gandeste-te ce fac medicii cu elicopterul in RL? 7.Daca topicul ,,Propuneri pentru server" e inchis inseamna ca se lucreaza la noua versiune si nu se mai accepta propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wath a fuck Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 pro, este o idee buna PAREREA MEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Phantom Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 1.De cand se da kick daca esti in jail astia dau rob in fiecare seara si lasa afk in jail wtf ? 2.Da sigur ca nu e deajuns cat DM este vrei sa fie si mai mult nu? oricum cine ii opreste sa cumpere arme ca acum nu mai sunt arme ilegale.Si oricum cumpara si arme automate si semiautomate. 3.Asta crezi tu ca nu e RP, dar daca nu stiai in RL poti schimba contactul masinii deci automat ai si chei si poti schimba si incuietoarea portierei. 4.Cred ca ti s-a parut fratemiu inchiriaza masini in fiecare zi si are chei. 5.Chestiile cu ochelari/palarii is inca in lucru. 6.Ce sa faca TCC cu elicopteru' sa care masini? Ce sa faca taxi cu elicopteru' sa transporte oameni pe bani mai multi? NR chiar are nevoie ia zi tu in realitate ce fac cei de la stiri cu elicopterul.crezi ca 3-4 van-uri le ajunge tuturor? is destui membri in factiune Medicii chiar au neviue de alicopter gandeste-te ce fac medicii cu elicopterul in RL? 7.Daca topicul ,,Propuneri pentru server" e inchis inseamna ca se lucreaza la noua versiune si nu se mai accepta propuneri. Faci post pentru +1 sau ca sa te bag in seama? 1.Daca tu intrii din an in pasti ce sa-ti fac...Se da kick la jail pt AFK 2.Armele automate sunt mult mai periculoase decat cele semiautomate... 3.Te uiti prea mult la Disney Channel... 4.Fratetu intra si el din an in pasti 6.Da, TCC sa care masini iar Taxi sa transporte oameni...Doamne ce inchis esti cand vine vorba de ceva nou 7.Te bagi in seama degeaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 nu stiu cine face posturi pentru +1 eu care am 2000 posturi+ sau tu care ai 200. Daca, chiar te intereseaza nu intru din an in paste si nici fratemiu am level 38 is sublider PD in caz ca nu ma stii.Si cred ca tu esti ala care se uita prea mult la disney chanel avand in vedere a stiai de programul respectiv. Propun warn pentru posturi aiurea,daca vezi ca e inchis topicu propuneri inseamna ca nu se mai accepta propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 PRO 6,4,1 CONTRA 5,3,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Daca topicul pentru propuneri este inchis, de ce mai faci tu altul? Primesti +10 % warn pentru topic aiurea + suspend 5 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.