Jump to content

F4LDextter

VIP
  • Posts

    3127
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About F4LDextter

  • Birthday 06/19/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Roman Jud.Neamt
  • Hobbies
    Multe.

Previous Fields

  • Real name
    Airinei Cristi
  • RPG1 Nickname
    [F4L]Dextter

Recent Profile Visitors

23235 profile views

F4LDextter's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 15 Posts
  • 3000 Posts Rare
  • 1000 Posts Rare
  • 300 Posts Rare

Recent Badges

107

Reputation

  1. F4LDextter

    edit
  2. Invitatie filelist moca - primul venit primul servit - fd511f772524e285cbbb61631a6344b4

    Grija ce faceti pe cont :))

  3. PadVlad nu a fost doar cel mai mare posrgunter ce l-a avut vreodata comunitatea, a fost si cel mai mare codat si cel mai mare abuzat. Era genul care îl dădeai afara pe usa si intra pe fereastra ?? Tin minte ca i s-a degajat contul PadVlad si a fost lăsat să joace pe el curat cica doar ca sa nu mai intre pe 1000 de conturi cu cheats, chiar nu avea ce ii face nimeni ???

    1. Allen Django

      Allen Django

      Stiu :D imi aduc aminte cat de baiat era CiupaNezu ia dat o sansa sa intre in NG iar eu copil prost ce eram bine nici acum nu sunt un mare destept :)) il injuram de toti mortii si ranitii ca imi tot facea post intr-una din orice... ma urmarea toata ziua

  4. F4LDextter

    Nume in joc: [F4L]Dextter Contract: https://imgur.com/a/T32MzwD
  5. F4LDextter

    Nickname: [F4L]DextterRank : 1 Reclam pe : RaFaS si plakomouni_madnessLevel-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : M-au omorat cand aveam contract pe altcnv. Martori : - Dovezi : https://imgur.com/a/4RTYzYq
  6. F4LDextter

    Name in game: [F4L]Dextter Contract: https://imgur.com/D0yvCdJ
  7. Dacă îți aduci aminte de facțiunea Rroms si de Bulibașa LeThaL, înseamnă că ai avut o ,,copilărie" fericită pe serverul B-Zone!

    1. XES

      XES

      Bine ai zis.

    2. F4L John

      F4L John

      AMC LeThaL te-a invatat ce este deagle-ul :))

       

      Sa nu uitam si clanul [Ro].

  8. F4LDextter

    Înțeleg. Atunci o să mă obișnuiesc cu ideea că nu o să am copaci in curte sau dacă am o să îi construiesc din frunze si lemn
  9. F4LDextter

    Nu prea stiu care e faza cu epic world-ul asta dar tocmai am aflat ca din cauza asta nu imi cresc copacii cum trebuie. O sa se rezolve asta vreodata ?
  10. Happy Birthday biggest gay that i ever meet who is still alive.

  11. Mare atentie la siteurile de genul http://generatorb-zone2.webnode.ro/ . Stafful b-zone nu o sa va ceara niciodata parola contului sau pinul contului.

    1. Cantu

      Cantu

      Ce amârâți, dar eu nu cred că aștia sunt cei de la B-Zone...

  12. F4LDextter

    [*]Nickname: Dextter [*]Informatii despre PC: irelevant [*]Poze/Video: irelevant [*]Descrierea situatiei: nu am mai intrat de ceva timp pe cont, cateva luni bune, si mi-am uitat parola daca ai putea sa imi trimiti un pm cu parola a-si fi recunoscator.
  13. F4LDextter

    Am raspuns cat de sincer am putut si sincer sper sa se ia masuri in principal pentru playerii nesimtiti. M'am saturat sa merg cu motocicleta si sa dea toti peste mine intentionat doar pentru a ma da jos, m-am saturat sa merg linistit si sa se urce un tirist peste mine, m-am saturat sa fiu omorat aiurea, m-am saturat sa fiu ,,injurat''. Sistemele am votat doar unu pentru ca nu puteam mai multe dar parerea mea, toate ar trebui implementate. Sper ca serverul sa se schimbe in bine. Pace!
  14. O curatire de praf, daca nu te pricepi sa il desfaci mai bine mergi la un service. In caz ca te incumeti tu sa ai pregatita pasta termoconductoare. Eu mi-am desfacut laptopul acom vreo 2-3 luni si uite ce am gasit in el ( tot radiatorul era asa dar a mai cazut o parte din praf ) photos upload
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.