SAMTA Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Daca se poate as vrea sa stiu mai multe despre vanul de rob unde se gaseste (de preferabil un ss cu mapa) ce trebuie sa faci,cat castigi. Nam mai gasit niciun topic care sami zica undei vanul de rob asa ca nu incepeti cam postat gresit sau cas nab. Un simplu raspuns mie de folos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Vercetty Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Salut. Vanul de rob il gasesti pe dealul de langa hq-ul Stracci.Este pus intr-un ''garaj''. Rob poti da de la lvl 10+. Pentru a da rob,mergi la una din banci LS/LV,si folosesti comanda /rob. Dupa ce ai folosit comanda/rob primesti automat wanted 6. O sa iti apara pe harta un checkpoint rosu,iar tu trebuie sa ajungi cu vanul acolo,pentru a castiga banii! Sper ca ti-am fost de folos! O seara buna,Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDuSH Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 te ajut eu: daca stii unde e hq stacii trebe sa il gasesti,d aca nu ... poate posteaza cineva o poza de la hq stacci , te duci putin mai sus pe drum, apoi o iei pe "aratura" si mergi pana vezi o cabana darapanata, sau pana vezi un punct gri pe harta la lv 10 il poti folosii sau u dai rob si alticeneva conduce vanul (daca ai sub 10) ce trebe sa faci?: te duci la o banca si dai in fata ei /rob si o sa iti arate un ceckpoint pe harta si trebe sa te duci la el trebe sa faci skill skill 1-100k-200k skill -200k-400k skill 3 nu mai stiu skill 4 nu mai stiu skill 5 3mil-5mil (parca) cand dai /rob o sa ai 6 stele si toti politisti o sa vina dupa tine bancile la care porti da rob sunt: LS( intre Spray si GSLS si LV ... pe langa gslv ) eu atata stiu, sper ca te-am ajutat cu ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMTA Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 Multumesc pt raspuns se poate inchide topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Nu trebuia sa faci acest topic, total aiurea zic eu. Puteai sa intrebi pe cineva in joc. Pentru mai mult informatii in joc, ma gasesti la numarul 5958. Multa bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 skill 1-100k-200kskill -200k-400k skill 3 nu mai stiu skill 4 nu mai stiu skill 5 3mil-5mil (parca) nu e asa tot atatia banii ati da dar dai cu mai putine rob p Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Phantom Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 1.Topic facut aiurea, puteai sa intrebi pe cineva ingame. 2.Incearca sa scrii cat sa inteleaga lumea ce vrei... 3.Nici nu cred ca ai level-ul necesar pentru a da rob...Nici nu ar fi trebuit sa iti zica cineva unde se afla, acum pun pariu ca daca o sa vezi ca nu poti da rob, ori o sa il muti, ori o sa il arunci de pe deal, ori o sa ramai acolo si sa omori pe cine vine sa il ia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMTA Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 1.Topic facut aiurea, puteai sa intrebi pe cineva ingame. 2.Incearca sa scrii cat sa inteleaga lumea ce vrei... 3.Nici nu cred ca ai level-ul necesar pentru a da rob...Nici nu ar fi trebuit sa iti zica cineva unde se afla, acum pun pariu ca daca o sa vezi ca nu poti da rob, ori o sa il muti, ori o sa il arunci de pe deal, ori o sa ramai acolo si sa omori pe cine vine sa il ia... 1: am lvl 12 2: eu cred ca am explicat destul de clar incat sa inteleaga 2 care sami explice cum e si cum sta treaba cu vanu de rob.. P.S: rog un admin sa dea TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.