Bogdan phR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Unele din Creatile mele ! Apreciez orice comentariu , nu-mi spunetii [frumos] doar din prietenie ! Pentru ca vreau sa ma pregatesc cat mai bine ! Poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 Revin cu cat mai multe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Cum ai facut cercuul si dungile la prima lucrare? LA a4a lucrare,cu greu se intelege caa e vorba de stracci Family,ai pozitionat gresit imaginea,te-ai grabit sa dai clipping mask..A 3a lucrare,da,e frumoasa ,dar in stanga e un mare spatiu gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Cum ai facut cercuul si dungile la prima lucrare? LA a4a lucrare,cu greu se intelege caa e vorba de stracci Family,ai pozitionat gresit imaginea,te-ai grabit sa dai clipping mask..A 3a lucrare,da,e frumoasa ,dar in stanga e un mare spatiu gol. La prima poza : Da-mi id prin pm sa-ti spun si sa-ti arat ! La poza a 4-a : Nu am incercat sa fac ceva mare , asta era si obiectul ceva mic ,dar frumos ! Cateva creatii ! facute unui premiu ! 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Topic inchis, in curs de verificare. edit Trimite-mi PM cu urmatoarele PSD: suspend 5 zile / RIP, nu am primit PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts