A LeX Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Nick: A_LeX Factiunea din care faci parte: N/A Rankul: - Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) Factiunea din care faci parte: FBI Rankul: 1 Am citit regulamentul si il voi respecta: da Alte precizari?: nu multumesc! RESPINS Edited February 2, 2011 by BlueAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyTzuu Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Nick: AdytZu Factiunea din care faci parte: The Corleone Family Rankul: 1 Am citit regulamentul si il voi respecta: Desigur. Alte precizari?: Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Nick: Krysty Factiunea din care faci parte: The Stracci Family Rankul: 2 Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 HighVoltage.xD - acceptat DooDleeZ - acceptat Krysty - acceptat Adytzu - acceptat PIN - Respins (Controleaza'ti vorbele) A_Lex - acceptat Lvk9 - acceptat r.Steam - acceptat Dwight_Dean - acceptat S@me - acceptat Marian_Steaua - acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeTleJuice Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Nick: .MAX. Factiunea din care faci parte: nici una Rankul: 0 Am citit regulamentul si il voi respecta: da desigur Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRB ZuGaZuGa Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Nick : Zuga_Zuga Factiunea din care faci parte :NG Rankul : 2 Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari? : Tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaulAlexandru Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Deci, imi cer scuze de acum dar la event, un individ, posibil un copil pisat pe el, nu mai mare de 10 ani, nu stiu cine este acela dar pun pariu ca nu e mai mare de 10 ani, a venit cu un heli si idiot din fire, ne-stiind sa piloteze a cazut peste noi ( 2 3 care am mai ramas ) eu si posibil alti am murit inainte de a da incepe proba. Prin urmare ii spun doar atat:Am mult, da mult ,"respect" pentru acel individ! Imi cer scuze pentru post. Eventul a fost ok. Si nu am nimic de reprosat la acest lucru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 EVENT OVER. COMPORTAMENTUL LASA DE DORIT. ROG UN ADMIN TOPIC CLOSE. O SA SE MAI FACA UN EVENT CAND O SA STITI SA RESPECTATI. SPOR LA EXERSAT. SEE ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Nu ai cu cine+ ca a fost un lag imens Drept urmare Event Over Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts