Jump to content

Actiune RolePlay

Funiest
 Share

Recommended Posts

Asta nu este tocmai un event dar o actiune RP este , iar astia care zic ca e doar un joc puteti sa intrati pe sv de dm si sa faceti stunt-uri cate vreti sau sa va aruncati din avion si cand ajungeti jos dati /stopanim ca doar e un joc nu ? De ce nu va puneti problema, cum pe LS-RP se poate frate? Cum se poate sa se faca roleplay ? Aici cand te opreste polita nici nu te saluta iti ia permisu sia plecat asta in cazurile bune daca nu til ia din mers, si decat sa vad copiii de 12 ani care imi strica tot cheful pe care il am mai bine ma las....

EDIT: Sorry nu am vazut postul lui ByCorleone

Edited by YasH

Nick: CoMy_KenDer

Level: 16, aproape 17

Ce doresti sa fi?: Protestatar

Esti de acord cu conditile , si crezi ca vei putea fi organizat?: Da

Ps: Funiest , mai bine era pe serverul pe care am jucat acum ceva luni bune.Făceai dm/db = warn direct , nu kick , nu nimic..Ori e RPG , ori e DM?Pe mulţi de aici îi bate rp.ul,nu prea ai cu cine.Am plecat de acolo că nu prea aveai cu cine,era Pharell admin şi.şi dădea mats 99 miliarde :-J , ce rp e ăsta? =)).Baftă şi sper să iasă ceva.

Nick: RIveSIde

Level : 6

Ce doresti sa fi? : Protestant

Esti de acord cu conditile , si crezi ca vei putea fi organizat? Sunt de acord cu conditiile si sunt sigur ca voi putea fi organizat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.