Oxi.gen Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Am o intrebare, deschid o imagine noua in PS CS4 si bag un 'Cloud' un 'Wind' si vreau sa pun o imagine cu 'Place' dupa care o pun pe background, iau "Bageta Magica" si apas sa stearga de exemplu backroundul alb al imaginii sa ramana numai poza initiala si 'Cloud' cu "wind'' nu sii background'ul imaginii care este alb si cand sa dau sa il stearga nu merge apare urmatoare chestie: "Could not complete your request because the smart object is not directly editable." Cine ma poate ajuta sa posteze.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Nu am inteles foarte bine , dar uite pune backroundul , fa un nou layer pune acele efecte , iar dupa asta vei putea sterge unele portiunii ale efectelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 eu nu stiu cum sa pun un Cloud modificat sa fie compatibil cu imagine sa fie una intr-una sa fie imaginea peste Clouds ca la mine ori una ori alta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts