appLyw0w Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Nick-ul tau: faiantadura * Descrierea bugului: pot da /sleep oriunde.. doar eu * ScreenShot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG MrShAdoW Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 nu faci doar tu facem cu toti mai ales in unele case sau in 24/7 !! ca sa eviti aceste buguri inainte sa iesi pe destop(alt+tab sau tasta windows) apasa ESC sa iesi in meniu si iti va merge dupa ce revi ...incearca la mn si la multi alti merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
FzR Ady Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 M-i s-a intamplat ieri din intamplare eram la Hq F/P si am dat /sleep si mergea ... . Am dat relog si nu a mai mers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Erai in casa si ai dat /unrent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
appLyw0w Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 da am fost in casa si am dat /unrent am auzit pe cinvea ca este de la cont. e adevarat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Sinccer sa fiu , un relog ar merge , sa-ti explic de ce : Pentru ca ai dat /unrent a ramas asa , incearca sa dai un /relog si totul va fi OK ! Este din cauza ca ai dat unrent in casa . Si spre deosebire de ce spui cu contul , nu ai probleme in acest sent ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KysToK Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Tu ai fi putut sa fii pe sleep in casa,sa dai comanda /exit si cand iesi afara tot asa te da,cum ar fi ca dormi,apoi tu ai dat /sleep,din cate vezi esti aproape de casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 poate era din cauza lagului darv daca dadeai relog nu mai mergea sleep afara~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Mie mi s-a intamplat odata cand am intrat prin acel checkpoint galben, asa ca am putut sa dau /sleep oriunde.Nu stiu ce a patit, probabil cu un relog, sau sa intri intr-o casa si sa iesi... ar merge cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Acest bug e de la lag, e un bug renumit al SA:MP-ului numit "Lag Spike", simptomele : nimic nu mai merge calumea la gamemode-ul serverului, nu iti scad banii orice ai face (decat banii de la /stats scad, nu va ganditi la prostii), nu mai apar checkpointurile / pickupurile / 3d-texturile / textdrawurile, ceasul nu mai merge, nu te va vedea nimeni / nu vei vedea pe nimeni, etc. Cel mai probabil a fost un lag spike la host, si ai ramas buguit pe server, echivalent cu crash doar ca te puteai plimba si puteai accesa unele comenzi. Iti dai seama cand esti buguit daca dai /charity 1 si nu-ti scad banii, atunci esti "lag-spike-uit " Daca vi s-a parut folositor acest post, folositi butonul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Univel Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Acest bug e de la lag, e un bug renumit al SA:MP-ului numit "Lag Spike", simptomele : nimic nu mai merge calumea la gamemode-ul serverului, nu iti scad banii orice ai face (decat banii de la /stats scad, nu va ganditi la prostii), nu mai apar checkpointurile / pickupurile / 3d-texturile / textdrawurile, ceasul nu mai merge, nu te va vedea nimeni / nu vei vedea pe nimeni, etc. Cel mai probabil a fost un lag spike la host, si ai ramas buguit pe server, echivalent cu crash doar ca te puteai plimba si puteai accesa unele comenzi. Iti dai seama cand esti buguit daca dai /charity 1 si nu-ti scad banii, atunci esti "lag-spike-uit " Daca vi s-a parut folositor acest post, folositi butonul ! SAU De MUUULTE ori daca iesi prin acel checkpoint galben , si nu cu /exit. Intri in VW(Virtual World) , unde : poti da /sleep oriunde , nu vezi nici un player/vehicul. Cea mai simpla metoda ca sa scapi de acest bug : dai /rentroom la o casa pe urma /exit sau relog. Kayne West --- Doar daca ai o gramada de programe deschise patesti asa.De se misca jocu in imagini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Kayne West --- Doar daca ai o gramada de programe deschise patesti asa.De se misca jocu in imagini. Fals, nu are nici o legatura what-so-ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3x Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Trebuia sa dai un relog.... Deoarece fiind peste 370 players ... s-a produs lag..iar atunci tu ai iesit pe alt+tab din joc...si cand ai reintrat se blocase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.