Jump to content

Cum este cand esti ascultat, ai emotii?

Lauren
 Share

Recommended Posts

Nu am emotii cand stiu, e logic , dar nici cand stiu , cateodata - daca stiu ca proful e de treaba poate ma iarta sa nu-mi strice media sau ma ajuta sa o repar, dar in schimb - un profesor al dracului, e unul al dracului, dar poate fi si dus de nas cateodata (te uiti in caiet, iti sopteste etc.)

Exceptie : Profu' de mate , e mai sever el, dar e un profesor bun - n'as avea curaj sa copiez la el. :))

As putea spune ca am emoti,dar caut sa ma pun bine cu cel ce ma asculta(prin glume,il intreb daca e bine sanatos :)),etc)

Edited by sEnzaTioN

Cat de putine emoti am,dar eu citesc foarte repede fara sa ma incurc dar da,am putine emotii acolo,mai ales cand e o prezentare si e in fata clasei.

Am avut , acum sunt sictirit si ma doare undeva :-J:D , dar inainte cand ma intrebau profii dc nu stiam , ca doar eram bun si invatam le ziceam " Sunt emotionat / emotiiv " :| , dar bine ca sa terminat :18:

Neh, poate doar la ala de engleza, odata l-a dat pe unu cu capul de banca, altadata s-a imbatat la scoala, cum nustiu. ( ne este profesor de istorie,geografie, istorie optional, engleza , deci avem vreo 5 h cu el pe saptamana )

Edited by Haose

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.