Jump to content

Cum este cand esti ascultat, ai emotii?

Lauren
 Share

Recommended Posts

Depinde la ce ora sunt ascultat,la unele ore,mi se ofera si o a 2 a sansa,iar la altele,daca nu stiu,3! Deci depinde la ce ora sunt ascultat

Asa sunt si eu.

In fine oricum nu ai de ce sa ai emotii , parerea mea

Sincer,nu am nici o emotie..Doar daca stiu ca trebuie sa iau MINIM un 6-7..

Dar,daca ma asculta pe la inceputul anului,cand nu prea am note..Nu am emotii deloc

Guest IwickedLAV

Chestia asta cu emotiile cred ca depinde si de caracterul fiecaruia,desigur depinde si daca esti un nepasator si te doare in .. daca iei un 3,atunci iesi la tabla ,te intreaba profesoru' ceva si te uiti la el ca la masini straine. Dar daca intradevar te intereseaza catusi de putin media ta ,totusi daca n-ai invatat si te gandesti ca iei 3 sau 4 , nu-ti prea prieste..

Deci ,mie unul mi se intampla sa am si emotii.

Am emotii doar cand e dirigul in clasa,si sunt ascultat,si stiu ca nu stiu ,findca stiu ce urmeaza..

Nu prea am emotii,daca am zis prima propozitie,s-au dus toate emotiile.

Cand sunt ascultat pur si simplu nu imi mai pasa de nimic din jurul meu! :))

Daca profesorul imi pune o intrebare la care nu stiu, incerc sa-i dau un raspuns cat mai logic!

In situatiile in care nu am invatat deloc pentru ca pute lenea-n mine, am colegiii care imi soptesc tot! :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.