Jump to content

Smackdown VS Raw 2011 Ps2

GgX
 Share

Recommended Posts

WWE SmackDown vs. Raw 2011 este noul joc anuntat de THQ, care a fost lansat in 2010 pentru PlaySTation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360 si Nintendo Wii. Franciza WWE Smackdown reprezinta cel mai important titlu al THQ, fiind vandute peste 50 de milioane de exemplare pana in acest moment.

Principalele imbunatati pe care le-a adus WWE SmackDown vs. Raw 2011 vor consta in oferirea jucatorilor o mare libertate in definirea destinelor si experientei de joc. Astfel, deciziile luate vor stabili scenariile si actiunile care vor avea loc atat in ring-ul de lupta, cat si in dezvoltarea jucatorilor. O serie de functii vor permite personalizarea atletilor, miscarile de finish si crearea carierelor.

wwe20111.jpg

WWE SmackDown vs. Raw 2011 va avea peste 70 dintre cei mai populari luptatori WWE, fiecare beneficiind de o imbunatatire a graficii, a fetei si a miscarilor din ring

Un trailer:

Si un GamePlay:

Edited by GgX

=)) Pe PC nu apare.Il am pe PS2, si SVR07,08,09,10. Super serie.

Eu am si SVR 05 (pe langa astea), a fost preferatul meu :)), eram asa fericit cand l-am cumparat..

ON:

Dragut joc, dupa aspect, cred ca il voi lua..

Nu mi-a placut asa mult ultimul, parca era greu de controlat, sper ca asta sa fie mai bun ^^

Un joc foarte frumos , un joc in care nu exista plictiseala , mereu ai dorinta de victorie.

Pacat ,ca nu este si pe PC .L-am cautat o gramada.

Pe PC au fost 'slabute' toate jocurile gen Smackdown VS Raw, parerea mea...

E mai greu de controlat, libertate de miscare redusa..

Frumoasa grafica si jocul,dar sincer ma jucam asta cand aveam 9 ani,voi va mai jucati ?

Inseamna ca ai 9, maxim 10 ani. Jocul a aparut la sfarsitul anului 2010

Pe PC au fost 'slabute' toate jocurile gen Smackdown VS Raw, parerea mea...

E mai greu de controlat, libertate de miscare redusa..

Inseamna ca ai 9, maxim 10 ani. Jocul a aparut la sfarsitul anului 2010

Doamne,pai nu zicea el neaparat Smackdown vs Raw 2010 , poate zicea altu :|,ce minet ai si tu ma...

On: Mie unu imi place jocu' il mai joc din cand in cand cu fratimeo pe PS3 , grafica foarte buna :>,prezentarea buna,bravo.

1+.

Dar pe bune,termin-o cu spamul.

Jocul este o minune pentru cei care sunt fan Wrestling. Am deblocat toate personajele,si in prezent am facut caracter personal, si detin cateva centuri. Smackdown VS Raw '10,'09 sunt destul de bune si ele.

Gameplayu e mult mai realist dynamic se pot rupe mase mai misto l-am jucat super doar ca il am pe xbox cel mai reusit din seria svr. :-bd

Pentru PC nu va aparea niciodata...Chiar dupa Craciun am vrut sa imi iau acest joc pe ps2,dar nu am mai gasit.Acum caut sa imi modez ps-ul si apoi mi-l iau de pe net :-J .

Cel mai popular joc dupa parerea mea , are si de ce doarece are un Gampley foarte realistic si o grafica nota 10 .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.