Jump to content

cumpar domeniu .com / .org

disTuRb

Recommended Posts

Nume produs: domeniu .com / .org.. nu vreau .ro ca n-am chef sa dau banii aiurea

Model: web

Pret: cat cereti

Detalii produs: domeniu .com / .org .. sau in cel mai rau caz .net. sa aiba legatura cu fifa, altfel nu ma intereseaza. dau orange, paypa, transfer bancar, steamuri, conturi/invitatii filelist, iplay, lasttorrents, extreamshare, scenefz etc

Imagini: -

Alte precizari: nu vreau sa aud nume de domenii care n-au legatura cu fifa!! am zis clar. il bag de unde a iesit pe ala care face off topic sau posteaza aiurea

Va sfatuiesc sa nu incercati sa faceti ceva cu el va va fura domeniul :| va spun din experienta eu am avut noroc si l-am recuperat, nu este om serios :|

# no warn incerc sa ajut sa nu mai pateasca cineva ce am patit eu :|

Va sfatuiesc sa nu incercati sa faceti ceva cu el va va fura domeniul :| va spun din experienta eu am avut noroc si l-am recuperat, nu este om serios :|

# no warn incerc sa ajut sa nu mai pateasca cineva ce am patit eu :|

In cel mai scurt timp (max 24h) te rog sa aduci dovezi vorbelor spuse, altfel vei fi sanctionat.

P.S: Se pare ca nu ai nici o dovada (convorbire messenger), vei fi sanctionat cu 10% Warn, iar data viitoare nu mai acuza daca nu ai dovezi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.