Jump to content

Assassin’s Creed: Brotherhood vine la sfarsitul lui februarie/martie pe PC cu suport pentru 3D

ZaNuu
 Share

Recommended Posts

Assassin’s Creed: Brotherhood 3D!

92467316112073917930.jpg

Update la jocul original: In acest timp Ubisoft a rezolvat unele bug-uri, a inclus toate DLC-urile in joc si a imbunatatit mult grafica: pentru cei care au placi video Nvidia cu suport si ochelari in 3D vor putea juca Assassin’s Creed: Brotherhood in 3D, iluminarea cladirilor va fi imbunatatita si randata mai bine cu ajutorul Ambient Occlusion, iar cei care au placi video ATI vor putea juca pe mai multe monitoare cu ajutorul EyeFinity.

Marea aparitie: Varianta pe PC a jocului Assassin’s Creed: Brotherhood se lasa asteptata de 3 luni, si iata ca il putem achizitiona si juca la sfarsitul lunii februarie, fara prea mari intarzieri fata de lansarea din SUA, pentru ca Ubisoft Romania a incheiat un parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori de jocuri din Romania si Europa, Best Distribution, si vom avea si noi jocuri lansate la timp si la un pret putin mai scazut.

De ce intarzie?: Motivul intarzierii este faptul ca platforma PC evolueaza foarte mult, spre deosebire de PS3 si Xbox, unde specificatiile sunt clare si limitate si un joc poate fi livrat de dezvoltatori la timp, de aceea orice joc pe PC va arata mult mai bine fata de un joc pe console.

Trailer:

L-am terminat pe PS3 dupa 1 luna de cand a aparut. Este foarte frumos si si-a meritat asteptarea si pe PC. Doar ca nu sunt de parere ca un joc pe calculator e mai "reusit" decat unul pe o consola.

Assassin's Creed 1 a fost cea mai slaba versiune a seriei Assassins' Creed ...Oricum,pentru inceput a fost un succes total !

Assassin's Creed 2 a fost un joc foarte placut,gameplay excelent si o poveste destul de promitatoare .

Din gameplay-urile care s-au postat pe youtube reiese ca,in Assassin's Creed 3 : Brotherhood iti vei creea propria "fratie" de asasini...Ii poti trimite sa faca asasinate / revolte si multe altele...Va fi un succes de prima clasa(parerea mea) ..cu atat mai mult ca este valabil pentru XBOX360 / psp / pc .

Edited by Ciccio

Assassin's Creed 1 a fost cea mai slaba versiune a seriei Assassins' Creed ...Oricum,pentru inceput a fost un succes total !

Assassin's Creed 2 a fost un joc foarte placut,gameplay excelent si o poveste destul de promitatoare .

Din gameplay-urile care s-au postat pe youtube reiese ca,in Assassin's Creed 3 : Brotherhood iti vei creea propria "fratie" de asasini...Ii poti trimite sa faca asasinate / revolte si multe altele...Va fi un succes de prima clasa(parerea mea) ..cu atat mai mult ca este valabil pentru XBOX360 / psp / pc .

Defapt, hai sa-ti spun cum e cu asasinii. Poti recruta maxim 10 asasini. Daca unul iti moare, ai un slot liber si mai poti recruta inca unul, evident. Asasinii cred in skill atunci cand ii pui sa faca contracte in jurul Europei. Contractele au dificultate, de la 1 steluta la 5 stelute. Iti arata si procentajul de reusita, evident, un asasin skill 1 nu face decat contracte de 1,2 stelute. Cand asasinii ajung la nu mai stiu ce skill, ii ridici la rankul de "Asasin", are loc o ceremonie etc. In free-roaming, misiuni, etc, ai 3 patratele, fiecare patratel insemnand 2 asasini. Daca apesi odata pe butonul "x" (la intamplare, la PS3 era pe L2 parca) trimiti 2 asasini la atac, ei iti vin in ajutor. Daca mai apesi inca odata mai vin inca 2, si tot asa pana cand vin toti 6. Dar daca tii apasat cand toate 3 patratelele sunt pline, atunci toti inamicii marcati sunt omorati cu sageti ("silent mode"). Actiunea e mai buna decat in Assassin's Creed 2. Poti renova Roma, poti gasi niste comori, rezolvi puzzel-uri etc. Ai si 18 (parca atatea erau) tuneluri pe care daca le repari te poti folosi de "fast travell". De exemplu, intrii in tunelul 1 si iesi in oricare alt tunel (daca e reparat). Poti sa calaresti in oras si multe altele. Legat de multiplayer, este greu dar foarte distractiv. Sunt prea multe de spus, asa ca veti afla mai multe dupa ce il veti juca.

Edited by Babu

Assassin’s Creed: Brotherhood are cea mai buna grafica pe care am vazuta si lam jukat pe xbox 360 e cam la fel ca Assassin’s Creed 2 doar ca au aparut arme ! :b-emo:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.