Guest joker189 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Nume produs:Cont filelist Model: Pret: astept oferte Detalii produs: Contact:bad_wolf2010@yahoo.com Imagini: Here' Alte precizari: pe orange, contul nu este abandonat, download & upload activ Pentru detalii : bad_wolf2010 pentru ca nu stau pe forum sa va citesc voua reply'urile aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike01 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 inteleg ca il vinzi dar dc nu ne arati ratia si download+upload ? asa nimeni nu o sa til cumpere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retied O o Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 inteleg ca il vinzi dar dc nu ne arati ratia si download+upload ? asa nimeni nu o sa til cumpere Cred că dacă ai fii interesat despre cont ai in post Y!M " bad_wolf2010@yahoo.com " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Cred că dacă ai fii interesat despre cont ai in post Y!M " bad_wolf2010@yahoo.com " . Fiecare vrea o poza pentru siguranta. Data viitoare iar vei fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1cR0n Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Lol ratie nu scrie ce siguranta sa ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ma frate inteleg ca vrei sa-l vinzi dar fai macar ratia calumea nu lasa 1gb download si ratia 0!Daca era oleaca mai lucrat eu ti-l cumparam dar asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker189 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ma frate inteleg ca vrei sa-l vinzi dar fai macar ratia calumea nu lasa 1gb download si ratia 0!Daca era oleaca mai lucrat eu ti-l cumparam dar asa... ratia nu e 0. am descarcat doar freelech si de asta am la download 0.00 si upload acum e dublu si descarc/uploadez in continuare. acum mi-a crescut ratia..pun alt print screen sa va arat ca ratia creste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3x Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Nu il va cumpara nimeni deoarece....pretul 4 euro? destul de mare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker189 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Nu il va cumpara nimeni deoarece....pretul 4 euro? destul de mare.... Nu crezi ca pretul il pune vanzatorul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ba da pretul este stabilit de vanzator,dar pretul este prea mare am vazut cont care costa 2 euro si are vechime si ratia si download... mult mai bune!Asa ca nu ai schimbat nimica daca ai luat inca un FreeLech si o melodie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker189 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ba da pretul este stabilit de vanzator,dar pretul este prea mare am vazut cont care costa 2 euro si are vechime si ratia si download... mult mai bune!Asa ca nu ai schimbat nimica daca ai luat inca un FreeLech si o melodie. Dai 2 euro pe el? Cu un euro un il vand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker189 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 M-am razgandit. Nu mai vand contul. Prefer sa il pastrez decat sa il vand cu 1 euro. T.C please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.