Jump to content

Iti este frica sa mergi acasa de la scoala?

DaDuSH
 Share

Recommended Posts

Mie nu mi-a fost frica niciodata de nimic, cand veneam de la scoala. Poate si pentru ca de la camin am inceput sa merg si sa vin singur acasa ceea ce m-a ajutat sa ma obisnuiesc cu lumea, cu orasul, etc...

DA ! Imi este frica cand merg pe strada si sunt inconjurat de persoane mai ales cand vin eu de la scoala seara pe la 20:00 , si vad persoane in jurul meu si nu mai sunt in siguranta intre cei 4 pereti din camera mea + calculatorul , stiu ca persoanele umane au diferite ganduri si nu sunt in siguranta... de unde stiu eu ca nu vrea sa ma violeze, sa ma atace, sa ma omoare , sa ma sechestreze ... nimeni nu imi poate garanta asta...

Stau cu grija ma uit inapoi cand merg sa fiu sigur ca nu sunt urmarit si nu interactionez cu colegii de langa mine deoarece imi pot distrage atentia de la persoanele care chiar ma pot urmari... asa e mai bine zic eu...

ON: E penibila intrebarea asta cum dracu sa iti fie frica sa mergi pe strada eu sunt in a 10 si scap la 8 seara si ajung acasa tarziu si pe la 10 intru in casa sa las doar ghiozdanul si apoi continuii treaba pe afara... cum sa iti fie frica sa mergi pe strada cand vii din locatia " x " ...

FUCK!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.