Jump to content

Cumpar Invitatie FileLisT

DrDree

Recommended Posts

Nume produs:Invitatie FileLisT

Model:-

Pret:-

Detalii produs:-

Imagini:-

Alte precizari:Ofer invitatii pe XtremeZone Sau SceneProject.As face chiar orice pentru o invitatie.Imi trebuie neaparat ca are nevoie tata la servici!

Toti sunteti cu ochii pe bani mai bine nu pun eu inca 1 euro si imi cumparmdar am zis si eu poate imi da si mie cineva o invitatie ca are nevoie tata oricum multumesc pentru oferte.

Toti sunteti cu ochii pe bani mai bine nu pun eu inca 1 euro si imi cumparmdar am zis si eu poate imi da si mie cineva o invitatie ca are nevoie tata oricum multumesc pentru oferte.

Din moment ce ai zis ca vrei sa cumperi normal ca noi ti-am facut cateva oferte.

Păi normal că iţi dadea cineva, eu iţi dadeam cu siguranţă. Dar tu ai facut topicul doar să işi facă cineva milă ca ai nevoie pentrul tatăl tău şi aşteptai moca.

Frate nu asteptam moca dadeam si eu la schimb o invitatie pe xtremezone sau pe sceneproject.

Multumesc tuturor de ajutor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.