Jump to content

Bug Hitman

GlaDy 94

Recommended Posts

Nick-ul tau: GlaDy

Descrierea bugului: Cand un hitman are contract pe tine si ia crash da /q iti apare tie ( playerului ) " your Hit has left the server " ceea ce trebuie sa apara decat hitmanului ce are contract pe tine si iei crash , dai /q .

ScreenShot(s): 99037474005692214094_thumb.png

Nu e hitman ma faci sa rad :)) este asa e cum a spus Ciccio, sigur ai mers dupa bl sa vezi ca daca e afk etc. a dat /q acela.

Wtf nici sa scri nu sti (este asa e cum spune ciccio),(sa vezi ca daca e afk etc)! =)) =)) =))

Ma scuzati ca am postat aici nu m-am putut abtine!=))

Nu este bug, patesc si eu la fel cand ma duc dupa suspecti si da-u q sau i-au crash unii dintre ei s.a.m.d!

Iti apare si in timp ce ai contract ( tu estit tinta ) si hitmanul respectiv iese de pe server, este un fel de bug dar nu este o 'mare' problema, nu poti abuza nu nimic, doar iti apare.

In Barzini din cate stiam doar Rank 5+ au detective, Glady este rank 4 din cate vad.

Iti apare si in timp ce ai contract ( tu estit tinta ) si hitmanul respectiv iese de pe server, este un fel de bug dar nu este o 'mare' problema, nu poti abuza nu nimic, doar iti apare.

In Barzini din cate stiam doar Rank 5+ au detective, Glady este rank 4 din cate vad.

Exact, atunci aveam rank 4 si nu aveam jobu de detectiv. m-ai mi s-a intamplat inca o data din momentul in care am facut postul , stiam ce hitman are contract pe mine si a parasit serverul, mi-a aparut din nou acceasi chestie.

Nick-ul tau: GlaDy

Descrierea bugului: Cand un hitman are contract pe tine si ia crash da /q iti apare tie ( playerului ) " your Hit has left the server " ceea ce trebuie sa apara decat hitmanului ce are contract pe tine si iei crash , dai /q .

ScreenShot(s): 99037474005692214094_thumb.png

Si eu am patit de cateva ori asa imi aparea mesajul cu ,,Hit has left the server"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.