Ken Williams Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Display name: Kevin Smith Doresc:USERBAR Text: pe User bar sa fie exact ca cele pt "Administrator", "Moderator", "designer"... ca cele de la signature-ul meu. Especially Respect For : Acelea. Ei bine, cu culoarea de Designer, sa scrie KEVINSTER Dimensiuni: ca cele obisnuite Imagine(obligatoriu): Alte precizări?: Sper sa fie buna Imi cer scuze fata de Steph Richter in Legatura cu cele intamplate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Display name: Kevin Smith Doresc:USERBAR Text: pe User bar sa fie exact ca cele pt "Administrator", "Moderator", "designer"... ca cele de la signature-ul meu. Especially Respect For : Acelea. Ei bine, cu culoarea de Designer, sa scrie KEVINSTER Dimensiuni: ca cele obisnuite Imagine(obligatoriu): Alte precizări?: Sper sa fie buna Imi cer scuze fata de Steph Richter in Legatura cu cele intamplate Se uita cnv si pe aici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 În cadrul cererilor dumneavoastră. este interzis să prezentați imagini deja prelucrate, in caz contrar, cererea dumneavoastră va fi considerată nulă, deci topicul va fi inchis. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts