Jump to content

Bug Skill Rob

Pad Vlad 1993

Recommended Posts

* Nick-ul tau: DOn_Civilianus

* Descrierea bugului: Am skill bun la rob si degeaba, alti cu skill 1 newbie in rob iau cate 300-200k iau eu intre 100-200-300k cam asa, e bataie de joc sincer, asta inseamna ca skillu nu conteaza deloc sau nu ?

* ScreenShot(s): Nu e nevoie sunt si alti martori, ii rob sa posteze la acest topic.

RazR tu ai scris asa: - Modificari la rob: nu poti avea mai mult de 20 de pct rob, poti jefui atat banca din LS cat si cea din LV, cei care au Premium Account primesc 1 pct rob bonus o data la 5 payday-uri, suma minima pe care o poti fura e 100k iar cea maxima 300k (in functie de skill si noroc) si exista 3 checkpointuri in LS si 3 in LV unde poti ascunde banii;

Mai bine scriai ca skill-ul nu conteaza, doar odata am luat aproape 400 k, de atunci nu mai iau asa, iau intre 100-300, dar cu greu si 300k si am skill bun, altu de skill 1 ia si 300+ k baga-ti tu skill 5 si o sa vezi ca degeaba si dai roburi de cate ori vrei tu sa vedem cat primesti... mai am sa-ti arat niste buguri in game la fel ca acel cu drugs pe -.

Nu e adevarat, la skill 1 am luat cel mai mult 270k, cel mai putin 110k, depinde mai mult de noroc. Nu mai exagera, cat ai vrea sa fie? 1 mil. pe rob? Nu raspunde..

Si eu am skill 1 la rob dar mi sa intamplat sa iau si 350k odata si cel mai mic 150k.

Poate ca ai avut noroc dar RazR a scris 100-300k intre, eu nu am luat niciodata 350k, maxim cred ca 320 k la skill 1, de la skill 2-3 tot intre 100-250 k iau.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.