Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

TRsKA.png

tqLDf.png

Mqrru.png

1. Prea mult sharpen şi crecă atât ai băgat pe ea.

2. Nu îmi place Drop Shadow-ul ăla exagerat + că imaginea e prea blurată.

3. Nu prea văd "skill" mare în Ps aici, un text cu un shape tăiat la jumate dar şi ăla înghesuit pe acolo de nu se vede perfect rotund.

* Succes pe viitor, Ion... de L. Rebreanu.

Am vazut mai multe lucrari de ale tale, sunt foarte frumoase ai o experienta de invidiat in photoshop.Imi poti face si mie un cadou, cand ai timp.

Poate, dar nu vrea. Nu mai cere cadouri. Consider acest post ca fiind mai mult pentru aceasta cerere de cadou, iar ca sa nu fie asa simplu ai mai adaugat si ca iti plac creatiile lui.

Ultimele doua sunt foarte frumoase, imi place luminiozitatea, dar si claritatea acestora. Uitandu-ma si la celelalte creatii observ ca lucrezi din ce in ce mai bine, iar pentru asta te felicitam. Continua tot asa.

Da, il poti purta.

Mulţumesc.

De lucrari sunt super primele nu le pot vedea dar astea pe la urma ... am putut sa le vad... Bravo ...

Edited by Lolu

Pot purta eu acest avatar ?

Imi poti face si mie poza aia cu mos craciun in loc de ronnie Lolu. Te rog ? Sau una din alea 3 ... te rog frumos .

Pot purta asta ? :-??

Cati ani de PS ai ? ..Esti prea tare ...... Cand ai timp vreau si eu o lucrare ....tema iarna .. text Lolu.

La inceput am zis ca-mi ceri doar mie si atat. Am vazut c-ai facut post cu "Multumesc", da' am zis sa te las. Deja ai cam sarit calu'. Nu ceri in fiecare topic cate-un avatar sau mai stiu eu ce.

Vei primi warn.

jTKSX.png

Pentru un header. Click pe ea sa o vedeti la dimensiunea normala.

Arata destul de ca lumea, dar trebuia sa mai pui un text acolo in spatiul gol pt. ca e foarte mult loc liber si arata cam... anost :-??

EDIT: Inteleg acum.

Edited by MrKira

Arata destul de ca lumea, dar trebuia sa mai pui un text acolo in spatiul gol pt. ca e foarte mult loc liber si arata cam... anost :-??

Nu, pentru ca e pentru un header. In partea stanga e logou' si-n partea dreapta e gol. Cred c-o sa puna butoane ceva acolo...

jTKSX.png

Pentru un header. Click pe ea sa o vedeti la dimensiunea normala.

Bravo ma, imi place. Puteai edita oleaca textul, sa ii dai foarte putin Text Bend sub forma de arc (warp) pentru ca daca te uiti la panou, asa e si el, arcuit in sus oleaca.

Bravo ma, imi place. Puteai edita oleaca textul, sa ii dai foarte putin Text Bend sub forma de arc (warp) pentru ca daca te uiti la panou, asa e si el, arcuit in sus oleaca.

Nu mi-a trecut prin cap sa arcuiesc textu'... M-am axat mai mult pe lumina, sa-i dau un aspect cald.

De la asta am plecat

sala-cinematografica.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.