Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Dungile alea albe nu stiu de la ce se vad. Ca nu lucrez pe BG alb. Mai mereu se vad asa.

MT0YGnK.jpg

Na, si la asta...

De la asta am plecat :) :) :) :) :)

tumblr_mfv1mxUImi1r6rly0o1_500.jpg

Swag...

Liniile albe pot fi inlaturate folosind crop chiar putin de tot pe acele parti unde se vad acele linii,si eu am cateodata problema asta.

Dungile alea albe nu stiu de la ce se vad. Ca nu lucrez pe BG alb. Mai mereu se vad asa.

MT0YGnK.jpg

Na, si la asta...

De la asta am plecat :) :) :) :) :)

tumblr_mfv1mxUImi1r6rly0o1_500.jpg

Ai adăugat fiecare literă separat şi ai editat-o cu warp? Sau cum ai făcut?

Ai adăugat fiecare literă separat şi ai editat-o cu warp? Sau cum ai făcut?

Nu, am facut scris tot textu' de o data. L-am rasterizat ca sa pot sa dau cu brush pe el. Am dat pe butonu' ala de lock pixels, ca atunci can d dau cu brush sa ramana doar pe text. Si am dat cu diferite nuante de auriu. Pe unde e mai inchis hanoracu', am dat cu auriu mai inchis, si pe unde e mai deschis, cu auriu mai deschis. Si dupa i-am dat warp si l-am modificat. Mie-mi place cum a iesit, adica se vede bine.

ZVuPlcW.jpg

Ceva rapid. Facut in clasa pentru un mini proiect.

Stiu ca scrisu' e praf, da' tragea Zokee de banca. =))))))))))))

Foarte realistice aripile...

GG ba, ai demonstrat inca o data cat de varza esti :))

Facut din marker, in clasa, in 10 minute. Ce-oi fi vrut sa fac? Oricum, fata de altii care au desenat cartofi, asta e parfum.

(:|

Am fost sarcastic ba, imi place cum a iesit.

Tine-o tot asa.

yV0rYAl.png

Am plecat de la

JKqCg9B.png

si m-am folosit si de

ahVbwxv.jpg

Edit:

A, si asta...

5dVMHnd.png

Sunt foarte frumoase toate. Dar la aia cu Deliric, acolo unde ai sters cu Clone Stamp ca sa scrii MrYonutz se vede diferenta dintre culori, intr-o parte e mai alb iar in alta mai gri.

Ai stricat tot cu fontul ala :| Cand mi-ai aratat-o pe mess nu era pus text. Scoate-l !!!!! Deliric e de vina.

Trebuia sa scriu si numele la sef pe tricou... :emo:=)))

Sunt foarte frumoase toate. Dar la aia cu Deliric, acolo unde ai sters cu Clone Stamp ca sa scrii MrYonutz se vede diferenta dintre culori, intr-o parte e mai alb iar in alta mai gri.

Am sters textu' cu brush, nu cu clone stamp, si dea... sunt unele locuri pe unde se vede, da' las asa...

#

Signatura e slabă, i-ai şters capul care şi acolo se vede aiurea la guler şi ai băgat un text iar la logo ai băgat un text iar logo-ul din stânga puteai să-l faci şi tu de la 0. Edited by Geoo

Signatura e slabă, i-ai şters capul care şi acolo se vede aiurea la guler şi ai băgat un text iar la logo ai băgat un text iar logo-ul din stânga puteai să-l faci şi tu de la 0.

Am inteles maxim 60% din ceea ce ai scris, dar, cu greu, am reusit sa prind cat de cat ideea.

Sa stii ca textul de pe tricou a fost chiar foarte usor de bagat, pur si simplu am pus fontu' si atat, si la guler, intentionat am dat cu brush negru, ca sa se vada ideea de "anonim".

Si, la banner, n-am vrut sa ma complic sa fac eu aia, oricum nu cred ca-mi iesea asa. E un simplu banner, si cel pentru care l-am facut a spus ca ii place, altceva nu-mi mai pasa. Nu e o opera de arta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.