MrYonutz Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Border-ul e mult prea mare. E prima ta semnatura de genu cred Nu am mai vazut o astfel de lucrare din partea ta. E frumoasa. Sa stii ca e prima... probabil si ultima. Ca nu prea le am... Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Nu stiu... parca e prea mare, iar fontul ala STONE e prea gros. Incearca ceva mai elegant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 (edited) Unul dintre putinele avatare/creatii de genul. Mie personal imi place cum mi-a iesit. La fel si semnatura... Edited January 19, 2013 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Imi plac foarte mult creatiile tale ,sunt legate de actiune,iubire,sunt abstracte unele,iar ultimul logo este foarte tare,esti un designer de nota 11 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Cred că ai redimensionat pozele puţin cam mult. Pe lateral se văd niste dungi albe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Dungile alea albe nu stiu de la ce se vad. Ca nu lucrez pe BG alb. Mai mereu se vad asa. Na, si la asta... De la asta am plecat :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Dungile alea albe nu stiu de la ce se vad. Ca nu lucrez pe BG alb. Mai mereu se vad asa. Na, si la asta... De la asta am plecat :) :) Swag... Liniile albe pot fi inlaturate folosind crop chiar putin de tot pe acele parti unde se vad acele linii,si eu am cateodata problema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Dungile alea albe nu stiu de la ce se vad. Ca nu lucrez pe BG alb. Mai mereu se vad asa. Na, si la asta... De la asta am plecat :) :) Ai adăugat fiecare literă separat şi ai editat-o cu warp? Sau cum ai făcut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Ai adăugat fiecare literă separat şi ai editat-o cu warp? Sau cum ai făcut? Nu, am facut scris tot textu' de o data. L-am rasterizat ca sa pot sa dau cu brush pe el. Am dat pe butonu' ala de lock pixels, ca atunci can d dau cu brush sa ramana doar pe text. Si am dat cu diferite nuante de auriu. Pe unde e mai inchis hanoracu', am dat cu auriu mai inchis, si pe unde e mai deschis, cu auriu mai deschis. Si dupa i-am dat warp si l-am modificat. Mie-mi place cum a iesit, adica se vede bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 (edited) Ceva rapid. Facut in clasa pentru un mini proiect. Stiu ca scrisu' e praf, da' tragea Zokee de banca. )))))))))) Edited January 23, 2013 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Ceva rapid. Facut in clasa pentru un mini proiect. Stiu ca scrisu' e praf, da' tragea Zokee de banca. )))))))))) Foarte realistice aripile... GG ba, ai demonstrat inca o data cat de varza esti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 Foarte realistice aripile... GG ba, ai demonstrat inca o data cat de varza esti Facut din marker, in clasa, in 10 minute. Ce-oi fi vrut sa fac? Oricum, fata de altii care au desenat cartofi, asta e parfum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Facut din marker, in clasa, in 10 minute. Ce-oi fi vrut sa fac? Oricum, fata de altii care au desenat cartofi, asta e parfum. Am fost sarcastic ba, imi place cum a iesit. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shocks Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Hai ca esti misto, pacat ca miroaseeeeee. #: Faci lucruri dragute cu Photoshopul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Hai ca esti misto, pacat ca miroaseeeeee. #: Faci lucruri dragute cu Photoshopul . Miroase ca e treaba mare. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 (edited) Am plecat de la si m-am folosit si de Edit: A, si asta... Edited February 3, 2013 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ai stricat tot cu fontul ala Cand mi-ai aratat-o pe mess nu era pus text. Scoate-l !!!!! Deliric e de vina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Am plecat de la si m-am folosit si de Edit: A, si asta... Sunt foarte frumoase toate. Dar la aia cu Deliric, acolo unde ai sters cu Clone Stamp ca sa scrii MrYonutz se vede diferenta dintre culori, intr-o parte e mai alb iar in alta mai gri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Ai stricat tot cu fontul ala Cand mi-ai aratat-o pe mess nu era pus text. Scoate-l !!!!! Deliric e de vina. Trebuia sa scriu si numele la sef pe tricou... ) Sunt foarte frumoase toate. Dar la aia cu Deliric, acolo unde ai sters cu Clone Stamp ca sa scrii MrYonutz se vede diferenta dintre culori, intr-o parte e mai alb iar in alta mai gri. Am sters textu' cu brush, nu cu clone stamp, si dea... sunt unele locuri pe unde se vede, da' las asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 (edited) # Signatura e slabă, i-ai şters capul care şi acolo se vede aiurea la guler şi ai băgat un text iar la logo ai băgat un text iar logo-ul din stânga puteai să-l faci şi tu de la 0. Edited February 3, 2013 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Signatura e slabă, i-ai şters capul care şi acolo se vede aiurea la guler şi ai băgat un text iar la logo ai băgat un text iar logo-ul din stânga puteai să-l faci şi tu de la 0. Am inteles maxim 60% din ceea ce ai scris, dar, cu greu, am reusit sa prind cat de cat ideea. Sa stii ca textul de pe tricou a fost chiar foarte usor de bagat, pur si simplu am pus fontu' si atat, si la guler, intentionat am dat cu brush negru, ca sa se vada ideea de "anonim". Si, la banner, n-am vrut sa ma complic sa fac eu aia, oricum nu cred ca-mi iesea asa. E un simplu banner, si cel pentru care l-am facut a spus ca ii place, altceva nu-mi mai pasa. Nu e o opera de arta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts