Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Ultima lucrare e printre cele mai bune ale tale , imi place mult.

Felicitari si multa bafta in continuare , la cat mai multe lucrari in genul celei de mai sus.

Cam lq..si culorile alea nea!

Mai incearca,totusi urmeaza si cateva tutoriale.

Da, se vede cam lq. Cred ca din cauza texturilor. Am pus vreo 2-3 texturi de hartie si de perete zgariat, crapat, pe margini ca sa-i dau un aspect vechi, inghetat. Culorile, le-am pus asa pentru ca e despre iarna, nu mergeau culori calde.

#Dar totusi, am m-ai evoluat, macar putin? :))

Ar trebui sa vad vreo diferenta fata de cel .jpg, nu? Mi se par la fel. :)) Cred ca e din cauza dimensiunilor, nu sunt putin cam neobisnuite pentru un avatar?

In rest, m-am uitat si la celelalte lucrari. Imi place cum lucrezi, cred ca totusi ar mai trebui sa lucrezi putin la efecte, unele nu mi se pareau potrivite. Incearca o varietate mai mare de brushes si textures. In schimb logo'urile pe care le faci mi se par reusite.

Succes in continuare!

Ar trebui sa vad vreo diferenta fata de cel .jpg, nu? Mi se par la fel. :)) Cred ca e din cauza dimensiunilor, nu sunt putin cam neobisnuite pentru un avatar?

In rest, m-am uitat si la celelalte lucrari. Imi place cum lucrezi, cred ca totusi ar mai trebui sa lucrezi putin la efecte, unele nu mi se pareau potrivite. Incearca o varietate mai mare de brushes si textures. In schimb logo'urile pe care le faci mi se par reusite.

Succes in continuare!

Intr-adevar, ai dreptate in legatura cu diferentele :-?, nu se observa nimic. Avatarul in sine (prima versiune) este frumos, insa dimensiunile il fac urat. Incearca o dimensiune gen 170x292. In legatura cu acel efect pe care l-ai adaugat in dreapta imaginii (acele bule), nu mi se par deloc estetice, arata urat. Daca ai fi adaugat un C4D si o textura peste ar fi fost minunata. Textul imi place, e bine integrat in poza.

Te provoc sa faci o semnatura cu niste C4D-uri si un smudge frumos peste ele :>.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.