Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Bravo ionuţ este foarte frumos logo-ul ! Îmi place acel galben..şi fontul este foarte reuşit !

Felicitări :-J

???

Mersi :-J

????

Frumoase imi place meriti un + din partea mea . :D

Pe viitor citeste regulamentul. http://forum.b-zone.ro/topic/98892-reguli-de-postare-in-forumul-design/

Posturile din topicurile de genul celor in care userii isi posteaza creatiile trebuie sa fie strict legate de lucrarea/lucrarile postate (posturile de genul "Foarte frumos, am ramas impresionat!", nefiind permise, iar postarea lor va duce la sanctiuni pe forum).

Foarte frumos si logo-ul cu Taxi. Simplu si opacitatea scazuta pe laterala e foarte bine gandita.

In schimb logo-ul acela cu Hitmen, e cel mai frumos vazut de mine.

Sunt curios cum ai reusit sa faci stropii aia de sange, cu brush ?

Felicitari ! Esti unul dintre cei mai buni designeri din comunitate !

Foarte frumos si logo-ul cu Taxi. Simplu si opacitatea scazuta pe laterala e foarte bine gandita.

In schimb logo-ul acela cu Hitmen, e cel mai frumos vazut de mine.

Sunt curios cum ai reusit sa faci stropii aia de sange, cu brush ?

Felicitari ! Esti unul dintre cei mai buni designeri din comunitate !

La ala cu Hitman, stropii erau de pe un render parca, si am mai adaugat eu niste brushuri pe unde era nevoie.

Mersi pentru parere si apreciere.

Multumesc pentru apreciere.

pkq3F.png

O incercare de origami.

Îmi place cum ai creat efectul 3D iar textul vroiam să nu fie mai lung decât logo.

Îmi place cum ai creat efectul 3D iar textul vroiam să nu fie mai lung decât logo.

ASta am vrut. Sa para 3d, ca si cum ar fi o bucata de hartie in fata alteia. La text, n-am avut inspiratie/chef...

Umbrele si gradientele fac sa para ca ar fi 3D, arata bine, dar nu imi place textul de la tag line.

La fel ca mai sus. Mersi.

Ei9xu.png

Ei9xu.png

La această creaţie apreciez originalitatea, idee frumoasă şi ilustrată corect. Parcă mai fain era să pui un shape cu o moară şi să îl asortezi cu textul.

K16d4.png

Efectele sunt minunate arată foarte pro, textul pe altă parte nu prea se potriveşte..puteai pune visitor..după părerea mea se potrivea.

Scrie La Orin nu ?

Şi jos art?

Arată desul de bine, cred că ar arăta bine ca logo la un site.. fontul este drăguţ, aplicat fără efecte .. îmi place cum ai intersectat cuvintele, felicitări!

Imi place mult wallu' cu B-Zone, interesanta ideea...Dupa cum ai zis si tu cea cu Batman e cam LQ...iar cea cu "Nicu - The Corleone Family" e cam goala in partea dreapta, mai puteai sa puii ceva acolo, o textura ceva, si pe text mai puteai lucra putin. Tine-o tot asa, bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.