buLL Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Stiu ca nu aici trebuia sa postez dar am postat si la unban si nu mi-a raspuns nimeni si chiar am ajuns sa fiu obsedat dupa serverul asta!!! Deci am intrat impreuna cu un prieten pentru prima data pe server si eu am pus numele 50CenT si el bordura_ion, la aman2 ne-a aparut login ci nu register ceea ce inseamna ca erau folosite numele astea. aman2 am gresit parola de 3 ori si am luat ban. ip meu e 93.114.113.58 iar al lui e 92.114.123.34. Vreau sa ma ajute cineva competent nu cei care habar n-au!!! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 ASteapta sa ti se raspunda la UNBAN. Este singura modalitate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buLL Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 ASteapta sa ti se raspunda la UNBAN. Este singura modalitate ! da frate dar dureaza prea mult... deja au trecut 3,4 zile si chiar vreau sa joc pt ca am mai chemat si vreo 9 prieteni si 2 colegi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Topic inchis, nu ai postat unde trebuie. Pentru o cerere unban intra aici si completeaza modelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.