Jump to content

Problema PC

Pypp
 Share

Recommended Posts

Nume:Filip

Varsta:16

Ce problema ai?:Problema cu PC'ul

O scurta descriere a situatiei:Deci sa incepem cu inceputul.Cand aprind pc'ul mi se vede ecranul un roziu,dar pot umbla in pc.Culorile se combina cu culoarea roziu si rezulta niste culori dubioase (are daltonism,nu distinge verdele si uneori rosul).Problema asta o am de 2 zile,mi s'a mai intamplat dar s'a rezolvat.

Screenshot: Ss (nu stiu daca vi se vede si voua in ss cum mi se vede si mie)

Alte precizari: Cei care stiti cum pot remedia problema/aveti pareri/vi sa intamplat si voua va rog sa postati in acest topic.

Salut. Imaginea se vede bine, deci e clar ca problema e de la tine. O modalitate ar fi sa-l desfaci si sa cureti placa video. Atentie! Cand il desfaci sa il scoti din priza. Problema ar putea fi si de la placa de baza. Trebuie miscate niste fire acolo, se mai intampla ca unele cabluri sa piarda din legatura ca sa zic asa. Sunt curios daca ai rezolvat, astept raspuns.

Pai. Din moment ce imaginea se vede sii este stricata rezulta ca problema este ori la placa video ori la monitor. Schimba rezolutia monitorului sau intra in setarile lui si vezi daca ceva nu-i in regula, daca totul este okey, roaga un coleg sa-ti imprumute placa lui video, bag-o la tine, pune driverele, seteaz-o si vezi daca se mai intampla. Daca da, te rog da reply. Sper ca va rezolva "daltonismul"

Multumesc tuturor am rezolvat problema!

Care a fost problema? Pai am avut cablul dintre monitor si placa video putin rupt.Am schimbat cablul si am remediat problema,Multumesc tuturor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.