L a U r Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Nume produs: Play Station Portable ( PSP ) Model: 2004 Pret: 600RON Detalii produs: jos Contact: laur_mures95@yahoo.com Imagini: Alte precizari: jos VAND/SCHIMB PSP SLIM 2004 Modat + Accesorii PRET: 600 RON Accesoriile sunt:-Carcasa -Card 8GB ( full de jocuri ) -1 joc original - Ridge Racer Nu prezinta zgarieturi si este intr-o stare foarte buna. Este modat cu ultima versiune, anume CFW 5.50-Prometheus 2 Accept schimburi cu telefoane ; xbox360 si altele. ( Sunt dispus sa ofer o diferenta de maxim 200RON daca cineva imi face o oferta superioara PSP-ului ) Pentru mai multe detalii pe Yahoo Messenger la ID-ul : laur_mures95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Shimbi pe unu alb USA, tot 8gb Memorie,modat, dar nu are ultima modare, dar are in el programul ala... firework, parca, nu m-am mai jucat pe el. Nu e zgariat sau altceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L a U r Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 ce rost ar avea sa-mi schimb PSP-ul pe un alt PSP ? Eu vreau sa scap de el deci ... nu, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.