Jump to content

Problema Placa video ASUS AH3650 Series

Recommended Posts

Salut b-zone, am o placa video ASUS AH3650 Series si am sa dau niste detalii:

Chip Type: ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x9596)

DAC Type: Internal DAC (400Hz)

Memory Size: 512 MB

Adapter String: ASUS AH3650 Series

Bios Information: 113-AB50900-111

Ok.. deci dupa cum se vede, am dat toate detalii ce sunt scrise la proprieties

Problema sta astfel: Am 100 fps in CS dar cand intru pe servere imi scade fpsul la 40-80, am incercat tot... cfguri care cica urca fpsu... anumite setari esntiale: fps_max 101 fps_modem 101 , rate 25000 , sv_unlag 1 si asa mai departe.. dar tot nimic... bun, am incercat sa pun grafica din cs mai mica, poate ajuta cu ceva , adica mai precis 640x480 si 16 bits. Poate fii de la driveru de la placa video sau de ce? Va rog ajutatima.

P.S: nu pot intra in Cataclyst Control Center.. adica la setarile placii video .. de ce nu stiu; dau sa intru si nu intra pur si simplu :)

Scuzati-ma daca nu am postat unde trebuie sau daca am greseli gramaticale si asa mai departe:) Daca am postat gresit va rog, daca puteti sa-l mutati unde trebuie:)

Mersii

1. Pentru fps bun iti trebuie 640x480 (iti sta in fps constant) ; 32bpp pentru un joc corect (16bpp is for noobs)

2. Setarile sunt bune , nu te va ajuta un FPS

3. Incearca sa reinstalezi driverul video , parerea mea , placa ta video e chiar bunicica .

4. Daca joci CS cu toate cacaturile de ex: JUCATOR DE CS BESTIAL ; si alte rahaturi , normal ca iti va scadea performanta => CUMPARATI STEAM

5. Este imposibil sa dai sa intri in CataclystControlCenter si sa nu iti intre , sunt mai multe variante :

a) Ai pc virusat

b) Ai procesor / rami / restu` varza

c) Windows prost

6. Ai luat fuck off sau ceva gen de pe servere de kinderi

Sper ca ti-am fost de folos

Edited by Cubulets

1. Pentru fps bun iti trebuie 640x480 (iti sta in fps constant) ; 32bpp pentru un joc corect (16bpp is for noobs)

2. Setarile sunt bune , nu te va ajuta un FPS

3. Incearca sa reinstalezi driverul video , parerea mea , placa ta video e chiar bunicica .

4. Daca joci CS cu toate cacaturile de ex: JUCATOR DE CS BESTIAL ; si alte rahaturi , normal ca iti va scadea performanta => CUMPARATI STEAM

5. Este imposibil sa dai sa intri in CataclystControlCenter si sa nu iti intre , sunt mai multe variante :

a) Ai pc virusat

b) Ai procesor / rami / restu` varza

c) Windows prost

6. Ai luat fuck off sau ceva gen de pe servere de kinderi

Sper ca ti-am fost de folos

Cum a spus si Cubulets Eu am intalnit aceasta problema si am schimbat ramul il am de 4 gb si procesorul,

Edited by nick15
WTF, pt ce ai pus pozele alea aici?

am 2gb ram :) .. nu am luat fuckoff, nu imi intra in setarile placii video! Nu stiu, poate e de la driver, e din 2006 driveru :) nu gasesc altul mai nou.. :|

Edited by Caprioru

Placa asta are ceva probleme serioase , exact acelas model l-am avut si eu

Multe din problemele pe care le-am avut sunt :

Fps scazut in CS

O gramada de jocuri sacadau , imaginea nu era clara , etc.

Singura solutie care am gasit-o a fost sa instalez Drivere de la Omega.

Cauta pe Google Ati Omega drivers si dupa ce instalezi driverele bune problema cu cs v-a disparea.

Ok .. am rezolvat chestia cu setarile placii video, acum merg; dar problema cu fpsu inca e valabila! am incercat sa instalez Omega Ati drivers, dar din pacate nu merge, am incercat de vreo 5 ori de fiecare data cu diferite drivere dar nu a mers:| Ce mai pot face? ajutor va rog !! daca aveti timp si v-ati oferii sa intrati cu team viewer la mine in calculator sa vedeti, poate ajuta cu ceva :)problemaxw.jpg

Eu ti-am spus ceva mai sus si cred ca ti-am spus degeaba, NORMAL CA ITI SCADE FPS-UL DACA JOCI CU TOATE PROSTIILE DE COUNTERE(scuzati gramatica) , cum dumnezeu vrei sa joci tu bine cu Counter Strike HNS edition ? Vai si amar , ia-ti steam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.