Jump to content

Portofoliu Kappa

Sir Takeko
 Share

Recommended Posts

Cum ziceam..unele sunt messy rau

Dar, altele :O penale! incearca sa cauti o integrare cat mai buna si sa nu mai pui atatea effecte peste render..

interesante, la unele strica textul, la altele lumina, altele sunt messy, totusi se vad niste diferente majore la unele sig-uri, nu stau acum sa caut dovezi dar am niste banuieli ca la unele sig-uri ai facut layer rip

Neah, nu fac asta niciodata... s-ar putea sa crezi asta pentru ca unele signatures din al doilea post sunt mai vechi, 1-2 ani.... iar pe atunci mai foloseam tutoriale.

Iar singura la care am folosit un layer dintr-un psd este aceasta. PSD-ul era free si am luat stockul principla si cel cu frunze.

SotwSAwin.png

Punct.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 lucrari noi

DeadSpace.png

Signature2.png

prima e messy, puteai sa aranjezi c4d-urile ca sa faci flow

lumina e bunicica dar trebuiau lucrate mai bine si umbrele

textul scoatel, nu mai fa un cuvant cu opacitate mica si 1 care sa se observe asa tare, deoarece iti sare imd in ochi si distrage atentia de la lucrare, incearca sa integrezi putin textul, nu numai sa il adaugi la sfarsit

a 2-a, la fel, e mult prea messy, nu ai flow, nu prea iti dai seama de unde vine lumina

textul iar e pus deasupra si atat

mai lucreaza la coloristica lucrarilor

Guest Ronniebz

Foarte frumoase,ai o coloristica incredibila. Tot ce e gresit si arata urat este : sunt foarte messy , si texturile strica tot.

Tari rau de tot toate!!!Poti sa imi faci si mie una?La cea de pe prima pagina(cea cu aston martinu)sa scrii undeva MrYonutz.

Multumesc anticipat!!!Tine-o tot asa cu lucrarile.Bafta.

Edited by MrYonutz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.