DieseL Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Aparitia celui de-al 3-lea joc al seriei Uncharted nu este o surpriza. Cu totii ne asteptam ca acest joc sa continue, iar acum avem parte si de detalii oficiale insotite de imagini, trailer, gameplay si data oficiala de lansare. Cel de-al 3-lea joc creat de Naugthy Dog se numeste Uncharted 3 Drake's Deception si va fi un joc exclusiv PS3. Acest joc action/adventure ce va aparea pe 1 Noiembrie 2011 va fi un third person shooter, ca si celelalte. La fel ca si jocul precedent, Uncharted 3 va beneficia de multiplayer, de data aceasta imbunatatit: With the money gained in the Story mode, players can buy weapons and upgrades for the multiplayer mode. Trailerul este creat in intregime folosind secvente in-game si nu va fi o surpriza pentru nimeni faptul ca arata excelent. Aventura ii ghideaza pasii aventurierului Nathan Drake intr-o plimbare indrazneata in inima desertului Arabiei, o aventura care il pune pe el si pe mentorul sau Victor Sullivan impotriva tradarilor oculte ale unei organizatii secrete clandestine si ale liderului ei indraznet. Cand secretele teribile ale unui oras pierdut sunt dezvaluite, misiunea lui Drake se transforma intr-o lupta disperata pentru supravietuire care ii testeaza limitele si-l forteaza sa-si confrunte cele mai adanci temeri. Platforme: PS3 Lansare: 1 Noiembrie 2011 Publisher: Naughty Dog Screenshots: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sursa: gamextv, gamespot, youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 l-am jucat jocul si drept sa spun m-a uimit cu claritatea texturilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Nu`l stiu nu l-am jucat dar dupa prezentare pare frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts