Unknown X Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Cities in Motion O combinatie placuta intre Tycoon si Strategy , un joc ce trezeste interesul oricarui gammer . Trebuie sa gasesti cheia succesului pentru a crea o " harta " de transportatie . Totul se leaga de zonele in care locuiesc persoanele , unde au ele treaba , cum ii poti face sa ajunga mai repede ca sa nu fie blocati in trafic si sa fie cat mai multumiti de serviciile tale . Cu timpul unii dintre ei vor renunta la masina persoanala ca sa circule cu transportul in comun , asta depinde de ce servicii oferi . Jocul poate fi jucat in mai multe mod-uri , cele mai importante sunt : Campaign Sandbox Scenarios Iti poti face reclama la companie prin reclame in ziare , anunturi la radio , reclame la televizor si multe altele . Poti face si imprumuturi la banca daca nu iti ajunge bugetu ca sa finalizezi o magistrala . Ca tot veni vorba de magistrale , in acest joc puteti opta pentru mai multe tipuri de transportare : Autobuz Tramvai Metrou Elicopter Vapoare Toate cele specificate mai sus ofera cate un avantaj care trebuie folosit in folosul clientului ca sa ajunga cat mai repede la destinatie . Pe final tin sa precizez ca jocul are o grafica de invidiat avand in vedere cerintele destul de rezonabile , un sunet placut care te calmeaza si iti ofera posibilitatea sa gandesti clar si limpede pe unde intinzi ruta unei noi linii . Cerinte minime de sistem Processor : 2 GHz Dual Core or higher Memorie RAM : 2 GB RAM HDD : 2 GB Placa video : NVIDIA GeForce 8800/ATI Radeon HD 3850 or higher, 512 MB RAM, OpenGL 3.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Este un joc realist si foarte frumos ! INTREBARE: Jocul se poate downloada sau trebuie cumparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllStarsOne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Daca poti sa lasi un comm cu link de download ca pegoogle nu gasesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLexEyy Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Grafica pare super si jocul e interesant acum vreau sa mi-l pun la download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Foarte frumos jocul. O grafica de exceptie. Cu siguranta merita incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Imi place foarte mult jocul l-am jucat grafica excelenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 l-am jucat si are grafica perfecta nu poti cere mai bine de atat.il recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Grafica e super gameplayul la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts