Lexic Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Am o problema , deci am un cont de steam si nu mai stiu parola , dau pentru a recupera contul de steam , introduc codul, scriu rapunsul secret , iar dupa acea imi apare aceasta eroare. Eroare Steam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Fail. 2 variante: Cont spart, asa mi s-a intamplat si mie fix dupa 2 zile de ce l-am recuperat / Incearca mai tarziu, retea limitata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Incerc de doua saptamani asta , si daca a fost spart nu il pot recupera sau... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Daca numai merge codul, nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Mama , vorbeste eddie marele cunoscator de supt .. sa nu zic , daca nu merge cum ai zis tu , poti sa le trimiti un mail celor de la SteamPowered in care sa iti prezinti problema (in engleza) , eu am pierdut 2 accounturi , am trimis mail celor de la steam si mi-am recuperat contul.In mail trebuie sa precizezi : numarul de telefon de pe care ai cumparat licenta unui joc ; de unde ai cumparat licenta ; intrebarea si raspunsul secret ; emailul de pe care te-ai inregistrat ; CD Key-ul unui joc . Daca le ai pe toate , contul tau va fi recuperat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Sugar esti tu ma si cu ala care te-a facut . Am trimis 3 mail-uri la Steam, astept de 1 luna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Macar dupa ce ti-ai luat steamul ai activat si tu adresa de mail ? Ti-ar fi fost mult mai usor, primeai direct parola pe mail ... dar na daca nu va luati masuri de precautie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Daca nu avtivam emailu cum imi veneau emailuri cu cod si intrebarea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 ti sa spart contul Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Sugar esti tu ma si cu ala care te-a facut . Am trimis 3 mail-uri la Steam, astept de 1 luna . Ai grija la limbaj ,data viitoare vei fi santionat . Se va deschide cat mai curand un topic in care vei putea sa iti spui problema pentru a putea fi ajutat , pana atunci topic closed si revino cu un post in acel topic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts