Jump to content

Problema Steam

Lexic
 Share

Recommended Posts

Mama , vorbeste eddie marele cunoscator de supt .. sa nu zic , daca nu merge cum ai zis tu , poti sa le trimiti un mail celor de la SteamPowered in care sa iti prezinti problema (in engleza) , eu am pierdut 2 accounturi , am trimis mail celor de la steam si mi-am recuperat contul.In mail trebuie sa precizezi : numarul de telefon de pe care ai cumparat licenta unui joc ; de unde ai cumparat licenta ; intrebarea si raspunsul secret ; emailul de pe care te-ai inregistrat ; CD Key-ul unui joc . Daca le ai pe toate , contul tau va fi recuperat.

Macar dupa ce ti-ai luat steamul ai activat si tu adresa de mail ?

Ti-ar fi fost mult mai usor, primeai direct parola pe mail ... dar na daca nu va luati masuri de precautie ...

Sugar esti tu ma si cu ala care te-a facut . Am trimis 3 mail-uri la Steam, astept de 1 luna :) .

Ai grija la limbaj ,data viitoare vei fi santionat .

Se va deschide cat mai curand un topic in care vei putea sa iti spui problema pentru a putea fi ajutat , pana atunci topic closed si revino cu un post in acel topic .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.