Jump to content

Salut tuturor membrilor.

Guest Damon
 Share

Recommended Posts

Guest Damon

Buna ziua , ma numesc Taylor si am 16 ani am stat in anglia cativa ani buni impreuna cu familia mea. Am intrat in aceasta comunitate pentru ca multi spun ca este o comunitate respectata si in acelasi timp plina de viata. Sunt un baiat caruia nu ii place sa se laude dar de cele mai multe ori sunt laudat.

Uni prieteni imi mai zic ca arat ca Damon Salvatore din acel serial The Vampires Diaries.Ma voi ocupa mai mult de SA:MP adica pe acest joc ma voi baza odata cu intrarea mea in comunitate.

Edited by Damon

Salut , dar era mai bine daca incercai sa urmezi modelul :P

Am revenit cu modelul : daca vrei poti sa dai edit

Nick-ul tau:

Prenume:

Varsta:

Locatia:

Ocupatie:

Jocul(rile) preferat(e):

Hobby-urile tale:

Interese:

O descriere despre tine:

De unde ai aflat de B-Zone Community?:

Alte precizari?:

Edited by daryuS

Buna ziua , ma numesc Taylor si am 16 ani am stat in anglia cativa ani buni impreuna cu familia mea. Am intrat in aceasta comunitate pentru ca multi spun ca este o comunitate respectata si in acelasi timp plina de viata. Sunt un baiat caruia nu ii place sa se laude dar de cele mai multe ori sunt laudat.

Uni prieteni imi mai zic ca arat ca Damon Salvatore din acel serial The Vampires Diaries.Ma voi ocupa mai mult de SA:MP adica pe acest joc ma voi baza odata cu intrarea mea in comunitate.

Uelcam tu B-Zone !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.