Ionutz93 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Bun deci am o problema cu un laptop HP 6720s Am avut o problema cu un program si am fost nevoit sa imi reformatez ... Am bagat CD-ul ( Windows Xp Sp 2 ) si imi aparuse o problema Am incercat cu inca 2-3 Cd-uri Windows Xp Sp 2-3 si tot acelasi lucru imi apare Azi am fost la "SERVIS" si iam spus ce mi so intamplat Ei nu pot instala Windows daca nu am licenta ... Unu din baieti o incercat cu un CD de-al lui cu windows xp dar acel CD pe care avea el avea instalate si driverele cum e la Windows 7 ti le instaleaza automat (suneti ,video ...) Mi-a spus sa fac si eu acelasi lucru si nu prea stiu... sa fac un cd cu windows xp + Drivere ma sfatuit sa instales windows 7. Bun imi merge da mi-e imi merge greu trebuie sa joc la rezolutie maxima ca sa mi se vada pe tot ecranul Ma sfatuiti si pe mine ce/cum naiba sa fac ? + stau cam naspa cu bani ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) Bun deci am o problema cu un laptop HP 6720s Am avut o problema cu un program si am fost nevoit sa imi reformatez ... Am bagat CD-ul ( Windows Xp Sp 2 ) si imi aparuse o problema Am incercat cu inca 2-3 Cd-uri Windows Xp Sp 2-3 si tot acelasi lucru imi apare Azi am fost la "SERVIS" si iam spus ce mi so intamplat Ei nu pot instala Windows daca nu am licenta ... Unu din baieti o incercat cu un CD de-al lui cu windows xp dar acel CD pe care avea el avea instalate si driverele cum e la Windows 7 ti le instaleaza automat (suneti ,video ...) Mi-a spus sa fac si eu acelasi lucru si nu prea stiu... sa fac un cd cu windows xp + Drivere ma sfatuit sa instales windows 7. Bun imi merge da mi-e imi merge greu trebuie sa joc la rezolutie maxima ca sa mi se vada pe tot ecranul Ma sfatuiti si pe mine ce/cum naiba sa fac ? + stau cam naspa cu bani ! Sterge Product-Key-ul din pzoa, sa nu se gaseasca un inteligent sa-l "Fure". <tr> cu ce te jeneaza?Joaca cu rezolutia la maxim si asta e. </tr> Edited March 15, 2011 by HypnoSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutz93 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Cu ce lar ajuta pe ala cu Product-key nu stiu ... P.S. Gandesti inainte sa spui adica cu ce ma jeneaza ?! Sa Iti spun 1. Mi se incarca foarte greu pagina de net 2. Daca dau rezolutia maxima merge sacadat 3. Daca dau rezolutie mica nu mi se vede pe tot ecranul adica cum am ecranul Dreptunghi jocul mil pune intr-un patrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Bun, te-as ruga frumos sa-mi cauti ce placa video ai. La faza cu SP2, este prost CD-ul, din moment ce zice ca nu ai HDD dar win 7 l-ai instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Sterge Product-Key-ul din pzoa, sa nu se gaseasca un inteligent sa-l "Fure". <tr> cu ce te jeneaza?Joaca cu rezolutia la maxim si asta e. </tr> ce windows ai avut inainte instalat? ai verificat bine hardul? in prima poza se vede ca eraorea spune ca nu sa gasit nici un hard disk instalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 In primul rand ia alt windows (xp,sp3) In al 2-lea rand, windows 7 pe 1gb RAM?Si te mai miri de ce iti merge sacadat si ti se incarca greu pagina web, iti trebuie cel putin 2gb ram ca sa iti mearga windows 7 bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutz93 Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Pai am incercat si cu Windows sp3 si cu sp2 la fel imi arata am incercat cu mai multe windows diferite Pai am pus windows 7 sa vad ce naiba are pot face ceva sau nu Am cam rezolvat da nu complet mi-am pus windows vista si imi merge bine momentan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts