Aligator Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 cum imi fac si eu cont pt samp .lam donloadat.dau launch debug dar nu stiu cum sa intru pe srv vostru ,ajutatima si pe mn .joc pt prima data plizzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaXxX Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 cum imi fac si eu cont pt samp .lam donloadat.dau launch debug dar nu stiu cum sa intru pe srv vostru ,ajutatima si pe mn .joc pt prima data plizzzzzzzzzzzzzzzz Bagi acel IP scri un nume acolo sus si dupa aceea dai play/start Iti pui o parola Si o repeti si iti da un mic tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 men ?, am facut ce miai zis si am intrat pe srv si ma imi zice cv de ban bag parola si imi zice ban sau nu stiu ce zice closed connecting cv de genu ce trb sa fac?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaXxX Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 men ?, am facut ce miai zis si am intrat pe srv si ma imi zice cv de ban bag parola si imi zice ban sau nu stiu ce zice closed connecting cv de genu ce trb sa fac?? Inseamna ca ori ai facut ceva si tia dat ban pe ip cea ce ar fi imposibil(ex:hack)ti-ar da pe cont pentru ca ai dreptul sa iti faci altul singura explicatie e ca ai bagat de 3 ori parola gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 El a intrat pe Launch Debug,intra pe samp_Debug, aia-i alta chestie. Intra pe samp.exe, baga-ti acolo un nickname,dai connect si urmeaza instructiunile. Daca spune ca ai ban,ai ban,ai facut tu ceva prostii in trecut si nu-ti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Bagi acel IP scri un nume acolo sus si dupa aceea dai play/start Iti pui o parola Si o repeti si iti da un mic tutorial Urmeaza tutorialul asta. Spune-ne ce nick ai sa vedem daca ai ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 nu nu gata a mers nam ban in joc am nikul PaulPerfect nu stiam eu cum sa ma intregistrez dar am descoperit .... sper sa ma contactati si pe mn caci nu stiu cum se joaca si ma ajutati si voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.