Jump to content

LEGO Star Wars III The Clone Wars

christiaN
 Share

Recommended Posts

LEGO Star Wars III The Clone Wars

51997617791534277593.jpg

Cerinţe minime:

•  
  • Intel Processor - Core 2 Duo E4600 2.4GHz
  • AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5200+
  • Nvidia Graphics Card - GeForce
  • ATI Graphics Card - Radeon HD 4670 512MB
  • RAM (Memory) - 2 GB
  • Hard Disk Space - 6 GB
  • Direct X - 9
  • Keyboard & Mouse

Trailer(YouTube):

Descripţie(personală):

Lansarea jocului: martie 2011

Se pot lansa precomenzi, livrarile se efectueaza in ordinea intrarii in sistem. Primesti e-mail/sms pentru confirmare si te vom contacta, telefonic, odata cu sosirea produsului. Produs in curs de aparitie al carui pret poate suporta modificari.

Cele mai indragite personaje din saga cinematografica omonima binecunoscuta si atat de iubita pretutindeni iti dau intalnire in acest nou joc al serie. Ai optiunea sa-ti alegi intre doua factiuni - Separatist sau Jedi, si sa-ti creezi propriile baze sau campuri de lupta.

Studiourile Traveller’s Tales si LucasArts te invita sa intri in rolul unor personaje diferite, sa pui cap la cap felurite puzzle-uri, sa depasesti cat ma multe nivele - totul petrecandu-se in fascinatul univers al Star Wars. Asadar, aventura continua !

61241892622641654386_thumb.png

23344691442246015021_thumb.png

38596895662457590048_thumb.png

Imi aminteste de copilarie:))).Gen cand eram mic tare si ma jucam cu lego pe la 5-6 ani.

Imi aminteste de copilarie:))).Gen cand eram mic tare si ma jucam cu lego pe la 5-6 ani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.