Jump to content

Creatii SeeZah

SeeZah
 Share

Recommended Posts

Dupa cum NU stiti,iubesc photoshopul,am inceput acum cativa ani cand inlocuiam ochi (puneam ochi de pisica sau sharingan ,etc) apoi am inceput virtual tunning,m-am tinut de el vreo jumate de an..dar apoi am inceput sa fac creatie.. uitati opere de ale mele :

44302494614674496274.jpg---asta era pt un server de metin pe care l-am avut.am avut multe sigle faine pentru servere..dar nu le mai am.

64893696788294375688.jpg

64057483262810543574.png

23848207090915591322.jpg--asta e o sigla de a mea

pareri:D

Si tu vrei sa spui ca ai cativa ani in photshop?=))) cativa ani decat ai aflat poate..dar in niciun caz cativa ani de cand lucrezi :-J

Dute cu minciunile ca lucrarile tale sunt PRAF!

in nici un caz nu lucrezi tu de cativa ani

oricum pt un incepator sunt bunicele, incearca sa asortezi culorile si sa faci textul mai clar sa nu pui atatea blendinguri pe el

Terminati cu posturi aiurea.

SeeZah @ Pe comunitatea aceasta conteaza cel mai mult sinceritatea, daca tu ne spui ca esti expert noi nu te putem ajuta sa evoluezi,Este alegerea ta ce vrei sa faci in continuare dar gandestete de 2 ori.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.