Unknown X Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Killzone 2 Sincer , nu prea stiu cum sa incep , totusi ma bantuie un cuvant , adica genial , ma refer la joc desigur . Killzone 2 este unul dintre cele mai frumoase jocuri pentru platforma PS3 si este exclusiv pentru aceasta platforma . Jocul este produs de Guerrilla Games si distribuit de Sony Computer Entertainment . Jocul este un FPS , unul foarte bun cu o poveste demna de invidie , mai mult despre poveste nu voi zice , cuvintele sunt de prisos . In ceea ce priveste gameplay-ul tin sa adaug ca jocul foloseste extrem de bine controller-ul PS3-ului . Cat despre grafica nu este nimic de comentat , toata sunt foarte bine definite si gandite , pot spune ca este un joc care chiar pune la treaba GPU-ul PS3-ului . Ar trebuii sa mai spun ca jocul poate fi jucat in MP , insa cu un fel de addon numit Warzone . In acest mod MP putem alege dintre o varietate de clase cu care putem juca in functie de stilul propriu de lupta . Cu timpul adunand experienta online omorand adversari sau indeplinind obiective putem sa ne marim nivelul caracterului . Jocul a fost " imbunatatit " cu un cateva DLC-uri nu la mult timp dupa ce a fost lansat , desigur aceste DLC-uri prevedeau niste harti noi si cateva strategii noi . Ca sa concluzionez trebuie sa spun ca , daca sunteti fericitul posesor al unui PS3 atunci trebuie neaparat sa jucati acest joc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomX Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 L-am cumparat odata cu PS3-ul in Noiembrie, in 2009.Foarte reusit jocul, dar NU il recomand celor care nu detin un LCD, o Plasma sau un LED TV cu diagonala mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 L-am jucat si eu la cineva acsa e spuer gamplayu mai ales grafica.Opinia mea ca Call of duty black ops e mai tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horatiu Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 As cumpara PS3 pt jocul acesta,dar o sa apara si KillZone 3 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Tare jocu o sa mil cumpar si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
geno Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 eu is foarte multumit de ce au facut la Killzone 2 l-am jucat in prostie cand l-am cumaprat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Dupa nume te atrage , un joc foarte frumos , L'am jucat este incredibil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts