Jump to content

Meeting in Bucuresti !

LoLLi

Recommended Posts

d3l3t3r. nu e chestia de bani decat daca stai departe. Acolo mergem doar sa ne cunoastem / sa schimbam 2-3 vorbe.

Speram sa fiti cati mai multi si sa ne cunoastem mult mai bine. Speram sa nu existe conflicte si stiti ce e aia ,, bunu' simt ,,

NU E PROBLEMA DE BANI, NU MERGEM SA NE IMBATAM SAU SA NE DAM MARI CA ALA ARE SI ALA NU, o simpla plimbare amiabila prin parc... Toata lumea e invitata.

Interesant, trebuie sa facem un meeting la vara, undeva in centrul tarii :) sau sa mergem undeva sa stam o saptamana.

Ar fi o idee foarte buna, insa majoritatea membriilor au varsta intre 14-15 ani, putini vor avea voie sa plece din oras singuri.

Maine, cine puteti, aduceti si un aparat foto sa facem cateva poze.

Ar fi o idee foarte buna, insa majoritatea membriilor au varsta intre 14-15 ani, putini vor avea voie sa plece din oras singuri.

Maine, cine puteti, aduceti si un aparat foto sa facem cateva poze.

Ar fi frumos sa vina cine poate:)

Interesant, trebuie sa facem un meeting la vara, undeva in centrul tarii :) sau sa mergem undeva sa stam o saptamana.

Ar fi frumos sa facem chestia asta in vacanta de vara , atunci toti avem timp de toate si , o vacanta de cateva zile nu cred ca strica :) dar cum spunea si JustMed , nu cred ca toti au voie sa plece singuri din oras si decat sa venim doar cativa mai bine o lasam balta...

Mda de exemplu eu nu cred ca o sa ma lase , dar am mai fost plecat singur in alte orase craiova buzau nu conteaza asta.

Dar problema ar fii:

voi va intreabati parinti , mergem intr-o vacanta cateva zile, 1 saptamana ...

Si parinti logic ca intreaba cu cu cine te duci ? si acum sa fim sinceri .. ce o sa raspundeti ? cu niste prieteni de o comunitate ...

Nu zic sa nu se intample acest lucru dar poate unii parinti sunt de acord cu plecatul in vacanta dar nu sunt de acord in privinda oamenilor cu care merg in excursie ....

Am renuntat la ideea de a veni la acest meeting, se pare ca unii nu stiu sa se comporte si am inceput sa primesc mesaje cu amenintari.

Chiar daca nu am cum sa ajung si eu, sunt sigur ca vor fii confilicte, unii sunt prea smecheri.

Daca s-a ajuns sa se inceapa cu dinastea ( amenintari ) inseamna ca nu stiti sa va distrati...organizatorii incearca sa va mai scoata din casa sa mai lasati jocul si sa va mai traiti si voi viata alaturi de prieteni si voi veniti sa va bateti , halal oameni.

Am renuntat la ideea de a veni la acest meeting, se pare ca unii nu stiu sa se comporte si am inceput sa primesc mesaje cu amenintari.

Justmed daca deja incepi asa .... si de cine ar trebuii sa iti fie frica ? hmm o sa fim destui acolo care sa tina cu tne :-?? nu stiu care e problema .. va speriati cam repede ...

Chiar daca nu am cum sa ajung si eu, sunt sigur ca vor fii confilicte, unii sunt prea smecheri.

Stiam ca vor fi astfel de '' incidente '' , imi pare rau ca uni nu inteleg ca este doar un joc . Cam acum 1an am fost impreuna cu rzr , ace cred ca si lolipop in mall ( nu a fost niciun incident ) . Cu zanu , van ne-am intalnit la fel la film si in parc ... cred ca totusi nu se poate organiza un eveniment atat de mare , mereu vor exista certuri .. in orice caz sper ca voi putea participa ..

Justmed daca deja incepi asa .... si de cine ar trebuii sa iti fie frica ? hmm o sa fim destui acolo care sa tina cu tne :-?? nu stiu care e problema .. va speriati cam repede ...

Tu acum vrei sa zici ca JusTMed sa vina si daca se ia cineva de el sa sariti toti. Pai ce rost mai are sa mergeti daca stiti ca aveti de gand sa va bateti ( unii ) .

ON : Parerea mea e ca daca aveti de mers mergeti fara violenta iar cei care au in cap violenta sa stea acasa.

Poti sa vii linistit, voi fi eu acolo.. iti garantez ca nu se va intampla absolut nimic. Doar ne plimbam, radem.. glumim si atat.

Deci JustMed vino, ca daca e cazul sa vina cineva la scandal se va potoli rapid! Mi-am luat masuri de precautie si nu vom fi singuri acolo stai linistit.

Info on la numerele de telefon : 0764812753 / 0762124693 / 0732882557

ID-ul de messenger : stylz_remember

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.